talianu
Član
Gde se pojavio? U Agroštadu? Bio je Same ali ista oprema ko lambo ,stigao po istoj ceni ko i Lambo kod nas u selo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dali na svakom električnom reverseru može podešavati agresivnost?Kod mene na celtisu oće naglo da kreće u rikverc kad se ugreje ulje,a hladan lepo kreće,napred hladan vruć lepo ide.Za reverser se moze posebno podešavati agresivnost kretanja napred ili nazad, i moze kretati od jako polako, do poskakivanja.
Dok se za menjac radi kalibracija.
Tako je. Na cisu se tako radi kalibracija...Kod mene na CIS-u se podesava agresivnost, drugarov isti traktor nije CIS i nema opciju tu da podesava agresivnost i nema opciju da mu napred nazad budu drugacije brzine.
@tesla tako se slicno radi kalibracija ne agresivnost.
Hexashift mjenjač..Ja na 630-ki quadrishift radio kalibraciju prvi put na 3500 sati. Baš se primetila razlika. Koji je menjač kod tebe?
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
I kod mene isto u CIS-u. Ima od -4 do +4. Ja drzim na onom najneznijem a tako i krece traktor.Kod mene na CIS-u se podesava agresivnost, drugarov isti traktor nije CIS i nema opciju tu da podesava agresivnost i nema opciju da mu napred nazad budu drugacije brzine.
@tesla tako se slicno radi kalibracija ne agresivnost.
Trebalo bi svaki električni reverser da moze da se kalibrise, ako ne postoji "caka" za određeni model, onda mora preko dijagnostike.Dali na svakom električnom reverseru može podešavati agresivnost?Kod mene na celtisu oće naglo da kreće u rikverc kad se ugreje ulje,a hladan lepo kreće,napred hladan vruć lepo ide.