nesic
Član
Steta sto lambo nema bar ehr..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da,bio je i on u opticaju.na kraju je ipak dosao neplanirano par godina star Nh koji je bar vecinom ispunjavao uslove koji su bili pri gledanju novih.a posto vec par godina susa uzima danak kod nas u kraju-opruzi se koliko si dugacak...@srdjan7 Lambo nisi gledao kod Frau Šilićke?
Moze se poruci sigurno, kao i deutz, samo što je onda i cena veća...Steta sto lambo nema bar ehr..
Td5110.stara proverena tehnologija,pocevsi jos od starih Fiat agri-malo unapredjena i upicanjena za danasnje uslove,bez previse struje i kojekakvih peripetija.jednostavan,tih,udoban,i za sada korektan traktor.i s'obzirom na malu satnicu verujem da ce tako i ostati.Sta si uzeo? Daj malo info.
Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Ne moze...kod Lamba(u onom trenutku)nije bilo previse stvari koje si mogao dokupiti.npr puzne brzine kod df 5xxx moze-kod lamba strike(100,110) ne moze.dok npr mali lambo ima puzne.Moze se poruci sigurno, kao i deutz, samo što je onda i cena veća...
Sa kim si razgovarao tamo?Pretpostavio sam.iz slicnog iskustva mi nismo dajca uzeli.ne kazem da neko treba kupcu da lize m..a-ali neka kultura mora da postoji.
Na claasu serije 500 i veće imaju PROACTIV suspenziju. Odlična stvar.Znam, zato sam i napisao kako se zove taj sistem koji vi spominjete za Claas i recimo 5R. Ja i na Steyr i na JD imam TLS.
Upravo to. Tad im je prodaja išla odlično, a bahatost još bolje.Pretpostavio sam.iz slicnog iskustva mi nismo dajca uzeli.ne kazem da neko treba kupcu da lize m..a-ali neka kultura mora da postoji.
Ali se pojavio slican Same sa ehr-omSteta sto lambo nema bar ehr..