Claas

Sta si uzeo? Daj malo info.

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Td5110.stara proverena tehnologija,pocevsi jos od starih Fiat agri-malo unapredjena i upicanjena za danasnje uslove,bez previse struje i kojekakvih peripetija.jednostavan,tih,udoban,i za sada korektan traktor.i s'obzirom na malu satnicu verujem da ce tako i ostati.

Naš Arion 450 je 2018god,i nema fedrovanu kabinu,ali ima prednju suspenziju koja radi jako dobro..
Zamjerka na kabinu je ta što je jako tijesna i malo ga prosotra u njoj,stepenice za ulazak su jako male,vrata su uska,sjedalo mi skroz dođe iza skoro do zadnje šajbe..Možda je greška u meni što sam malo krupniji;)
Buka u kabini nije velika,klima radi super,mala zamjerka ide na reverzer,nekad radi dobro a nekad ne....Za usporedbu imao sam MF 6470 (2006)god,tamo u kabini ga bilo puno više prostora za mene kao vozača,preglednija kabina,komande bolje na dohvat ruke....

Reverzer kod promjene smjera zna jako naglo krenuti,najviše se osjeti kad se ide nazad,napred večinom ide dobro..Ili kod kretanja sa kvačilom unazad nekad ide dobro a nekad samo naglo krene,u nekim situacijama zna biti nezgodno to..

Meni se na Axosu to događalo kad mu je ulje bilo pri kraju, trebala je zamjena i kalibracija. Sad pod kraj je počeo trzati sve češće, onda smo promijenili elektroventile za naprijed i nazad dalje je bilo dobro.
Doduše, Taj mjenjač je bio poznat po reverzeru koji se glupira.
Kolko sati ima tvoj, ti si prvi vlasnik?
Jel rađen servis mjenjača?

Prvi vlasnik kupljen nov,sada ima oko 1800sati,mjenjač nije bio otvaran ni slagan nikaj..Bila rađena kalibracija,i promjena softvera ali sve to reklo bi se bezuspješno..
IMG-20241030-085514.jpg

Ja na 630-ki quadrishift radio kalibraciju prvi put na 3500 sati. Baš se primetila razlika. Koji je menjač kod tebe?

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Nazad
Vrh