Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Sve na kombajnu je odlicno sem osovine u grlu koja cesto puca na svim medion modelima. I mana mi je sto nema reduktor na dobu,pa je 650 obrtaja minimum. Uzmes Megu 204 i ne mislis...
Siva sasija ima nekoliko promena. Kljucne su promene na samom trupu gde je to sad ojacano. Neki lezajevi su izmenjeni, stavljeni veci, a samim tim i osovine.
Medion ti je isti kao Dominator 98 pa nema smisla davati 3 puta više para za kombajn koji možeš kupiti dosta povoljnije.Dobru Megu 204 je malo teže naći a mora se dobro i platiti pa je isplativije uzeti Leksiona za tu sumu para.
Lexion 405 ima samo sa Perkins motorom, nema sa drugim ali je kombajnčić samo takav.Ima ovde u okolini jedan, cepaju ga po njivama sa 6-rednim Capellom kao da su ga ukrali.Meni je simpatičan ali mi se ne sviđa motor.Ostali modeli imaju Mercedes, Caterpillar, Perkins pa možeš da biraš šta ti odgovara.