Paracinac88
Član
Imas neke sllutnje da ce ih biti na kilo
Послато са SM-T510 помоћу Тапатока
Послато са SM-T510 помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel ovo npr pod 34Osovine slamotresa kada su za menjanje? Koliko mm treba da budu pojedene da budu za zamenu? Lezajeve sam uzeo nove za sledecu sezonu da zamenim sad sa osovinama ne znam sta da radim. I da li neko zna u katalogu ima neki limovi ne oni izmedju lezaja nego limovi iz dva dela koji dodju na osovinu samo. Danas mi rekli u Almeksu da se to stavlja kada su osovine pojedene malo pa da anulira koliko toliko. Da li vredi to uzimati da li je to za to?
Posto su sovine?@Matić to je i problem sto nije ravnomerno pojedena kao i svaka jajasta je. Lezajeve sam uzeo original, osovine nisu mala stavka originalne.
To je stvarno pljačkaAlmeks 325.000 i druga 205.000
Ako si vec uzeo lezajeve uzmi i osovine. Ja sam uzeo od pekija i vidim da su ok... A za onaj lim izmedju, stavili su neki i par lanaca i pukla im osovina.@Matić to je i problem sto nije ravnomerno pojedena kao i svaka jajasta je. Lezajeve sam uzeo original, osovine nisu mala stavka originalne.