Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam moj u kompenzaciju dao za 60k evra što bi se reklo onomad. Do 500 jutara sasvim ok kombajnčić. Daj oglas da vidimo da sad ne tražim...ti si ga imao Mixer jel mozes reci nesto vise o njemu? gledam oglase ovaj u Silbas jel to mozda realna cena ili napucana?
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
https://www.polovniautomobili.com/kombajni/20973797/claas-240?Ja sam moj u kompenzaciju dao za 60k evra što bi se reklo onomad. Do 500 jutara sasvim ok kombajnčić. Daj oglas da vidimo da sad ne tražim...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Sve na kombajnu je odlicno sem osovine u grlu koja cesto puca na svim medion modelima. I mana mi je sto nema reduktor na dobu,pa je 650 obrtaja minimum. Uzmes Megu 204 i ne mislis...Kakav je medion 310 sa sivom sasijom po vama ?
Послато са SM-T510 помоћу Тапатока
hvala na informacijama,buljim gledam a ne znam nista o njima... znaci ispod 650 ne moze.. pa jel po gabaritu mega nije veca od mediona ?Sve na kombajnu je odlicno sem osovine u grlu koja cesto puca na svim medion modelima. I mana mi je sto nema reduktor na dobu,pa je 650 obrtaja minimum. Uzmes Megu 204 i ne mislis...
Gabaritno su isti. Ali Mega ima APS,i reduktor doba.Takodje ima i jaci motor od mediona 310.hvala na informacijama,buljim gledam a ne znam nista o njima... znaci ispod 650 ne moze.. pa jel po gabaritu mega nije veca od mediona ?
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
Uh, jeste malo paprena cena iako je sa adapterom...https://www.polovniautomobili.com/kombajni/20973797/claas-240?
Ima i za manje pare na oglasima
Послато са SM-T510 помоћу Тапатока
koj Lexion 405 ili 430?Medion ti je isti kao Dominator 98 pa nema smisla davati 3 puta više para za kombajn koji možeš kupiti dosta povoljnije.Dobru Megu 204 je malo teže naći a mora se dobro i platiti pa je isplativije uzeti Leksiona za tu sumu para.
a ima ga i za 87k sa oba hedera,sad je pitanje sto takva cenaUh, jeste malo paprena cena iako je sa adapterom...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока