Ostojic Luka
Novajlija
Koja je cena?Moj lexion 430 trazi novog gazdu.
Ako je neko zainteresovan, bice skoro oglas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koja je cena?Moj lexion 430 trazi novog gazdu.
Ako je neko zainteresovan, bice skoro oglas
Dali je sve u redu kada je tako povoljan
Јел уз њега иде и неки адаптер или само колица?Dali je sve u redu kada je tako povoljan
Kako je montiran taj lanac, mislim one poprecne letve?Pitanje iz usluge. Naime radi se o spadanju lanaca u uvlacnom grlu, kombajn je dominator 86, u vrsaju kukuruza spadnu odprilike svakih 7-8 ha. Pocelo je sa lancima koji su dosli na kombajnu iz DE, a poslije zamjene i lanaca i lancanika se isto nastavilo,. Cak mislim da je uzeto sve iz originala, kaze mi covjek da se zglobovi lanca tj karike napune kukuruzovinom i onda slijedi spadanje. Jel neko zna zasto se ovo desava, jel ima veze broj obrtaja tog lanca? Hvala. (Ne znam bas sve pojedinosti, sve inf. su iz druge ruke)
Imaju metalni pravougaonici sa leve idesne strane grla,tu se podize lanac za suncokret i kukuruz.Ne znam, ja to nisam vidio. Mislis da nisu okrenute naopako, jel su one kao ''u'' profil?
Milovane, kakve kocke? Probano je sa razlicitom silom dotezanja lanaca.