Claas

Pozdrav ljudi, treba mi pomoc kako podesiti Dominator 88 za soju, kukuruz. Broj obrtaja i podesavanje sita. Pokuso sam naci na forumu al neide. Ove godine prva su iskustva sa kombajnom. Hvala unapred.
 
Koliko sam čitao i pratio forum i iz mog ličnog iskustva osovina dobije jajast oblik, ne pojede se ravnomerno, dovoljno je 2,3 mm da se pojede.
Oseti se pod rukom jajast oblik, i veoma brzo razloka drveni ležaj.
 
Opet ja moram da odgovorim pošto imam 76 cu, svaki ciga svoga konja hvali.
Dobar je kombajn, moj je 76sl znači sa hidro pogonom pumpa linde motor mercedes om 352, nije za trke, u toku dana uradim od 10 do 15 kj sve zavisi od šetanja. Kod mene je zadnjih pet sezona, uradim u sezoni oko 250kj bez problema a pošto radim i usluge mnoge i odbijem jer nestižem.
Da skratim priču kombajn je ok, delovi dostupni najvažnija stavka.
Ako si zainteresovan moj će biti na prodaju trebam nešto veće i brže baš zbog usluga gledam oglase ali slaba ponuda, javi se na pp ako si zainteresovan pa ću ti napisati sve o mom kombajnu.
 
Iz razloga što jednoga dana kada reši da ga proda Claas brzo nađe novog vlasnika dok ostatak uglavnom bude venčanica.
 
Svaka roba ima svog kupca e sad što neki zapizde cenu a kombaj da ni bicikli nenasloniš na njega to je nešto drugo.Ako je vođeno računa o njemu i redovno održavan tako će i biti cenjen, ispada da zmaj i ostali kombaji treba na kilu da se prodaju.
 
Moj lexion 430 trazi novog gazdu.
Ako je neko zainteresovan, bice skoro oglas
 
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh