Claas

Ovaj moj ide preko 25. To ogranicenje je zbog 20 km/h jer u Nemackoj nemoras da registrujes kombajn ako je max brzina 20. Dovoljan je samo tehnicki i trougao za obelezavanje sporih vozila.

Tako je ide skoro 30km/h, mislim da nije zbog registracije, nego zbog bezbednosti… sta je registracija jednom nemackom farmeru kad ima novaca za nov kombajn.

Zbog registracije garantovano. Vec nekoliko Lexiona je doslo iz Nemacke kod nas u selo i samo je jedan bio registrovan. Taj nije imao to ogranicenje.

Moguce ja drugara sa 118 nemogu pratiti sa imt 555 dok sam ga imao, a oni idu dosta… paore kod nas masa kombajna je uvezena „neregidtrovana“ jer je tako lakse i prodavcu tamo i uvozniku i nama… moj je imao tablice, a „nije“ registrovan… licno sam isao da prevodim izjavu sa francuskog da nije nikada registrovan, i kao takvog sam ga registrovao… a ene mi FR table pod supom :)

Po pravilu ako je vozilo uslo sa tablicama u Srbiju, u ovom slucaju na kamionu, potrebna je saobracajna od vozila. Ako je neko tablice skinuo pa ih nije prijavio carini onda mora ta izjava. Takva procedura moze kad se uvozi iz Fr jer su oni za nijansu bolji od nas i skloni svemu pa cak i da prodaju traktor bez zadnjeg diferencijala bez da se primeti 😁.

Kod nas u RS BiH je lakše ako je mašina bila registrovana, sam se odjavi saobraćajna, a ako nije bila registorvana mora imati izjavu na računu da nije bio registrovan

Po pravilu ako je vozilo uslo sa tablicama u Srbiju, u ovom slucaju na kamionu, potrebna je saobracajna od vozila. Ako je neko tablice skinuo pa ih nije prijavio carini onda mora ta izjava. Takva procedura moze kad se uvozi iz Fr jer su oni za nijansu bolji od nas i skloni svemu pa cak i da prodaju traktor bez zadnjeg diferencijala bez da se primeti 😁.
U svakom zitu ima kukolja…

Je l neko menjao lezaj 661237.0? Dolaze dva konusno valjkasta lezaja u komletu (jm207049) i idu na 98, megu, medion, tucano, lexion 400, 500... Remenice koje nose ovi lezajevi imaju luft, 2-3 mm podju na gore kada se rukom podignu. Da li se mozda doteze nesto posto su konusni lezajevi u pitanju? Evo kako izgleda, mozda neko prepozna...
92ab0cc4bc9f12d07a842a1ab135cc3c.jpg
21bc7b5b842da30491c8b6377037de0d.jpg

Послато са M2002J9G помоћу Тапатока

Nazad
Vrh