Claas

I ja trazim neki Tucano ili lexion 500 sa autoconturom. Meni ne odgovara sirina hedera, uzeo bih do 4.5m, a to nalazim samo na 320. Ostali uglavnom idu od najmanje 5.4m
 
Kad je CR motor onda ECU moze bukvalno da izvlaci iz motora i za 50% vise snage u kracem periodu nego sto su njegove realne mogucnosti
 
Koliko vam traju lanci na uvlačnom grlu ?
Kod mene su izdržali oko 350 Ha i danas puče jedan.
Dali je to zadovoljavajuće ili ima i boljih kvaliteta?
Za lanac na adapteru sam stavio podmazivanje kap po kap kako je jedan član objasnio na temi o adapterima, i to odlično funkcioniše. Hvala mu na toj informaciji. Mislim da ću taj princip upotrijebiti na svim lancima gdje je to moguće. Na žalost ove u grlu ne mogu tako podmazivati i bilo bi dobro naći dobar kvalitet. Lanci koje mogu kod nas nabaviti se istežu a to dovodi do povećanog trošenja lančanika jer se korak lanca i lančanika ne poklapaju.
 
Ja sam kupio polovan lanac u dobrom stanju za 300 evra, za istu cenu sam imao nov sumnjivog kvaliteta.Jedini problem koji sam imao su spojnice i poluspojnice ali sam ga rešio kupovinom novih i evo da kucnem u drvo bližimo se cifri od 1000 radnih sati.
 
Ovako obicno voze kad se snimaju,tad im kvrce nesto i onda gas

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
 
Naravno da zbog lošeg roda moze brze sto se tiče vrsalice.
Znam da su claasovi hederi jako brzi al ovo nisam ocekivao. Čak taj lexion 650 ispred ima isti heder
 
Samo je pitanje koliki je rastur na sitima i kakakv je kvalitet tarupiranja. Sto se tice posla i same brzine pri ovako skromnim prinosima to za kombajn nije problem. Uglavnom je ogranicavajuci faktor heder i rastur. Ako se ne gleda puno na to onda to onda samo koliko motor ima snage.
 
Nazad
Vrh