sasa74
Član
Čisto iz znati želje sam probao konoplju raditi, ovo je strašno namota se na sve moguće što se vrti, ugasi kombajn.
Od stabljike napravi se kudelja nožem nemože se iseći, znači moje iskustvo, nikada više.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
VSIma i rešenje da hladnjak motora uvek bude čist a radi se o otklanjanju fabričke greške.- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Moze slika kako izgleda?Ja sam napravio "bombu" za čišćenje filtera , zgodna stvarka.
Jel ovako nešto?Ajd uslikati ću , ništa posebno , jedna boca od 20tak litara koja se duvaj kompresorom i na njenom kraju poveći ventil i posle njega zašrafim filter.
Onda naglo otvorim taj veliki ventil i sav vazduha iz boce naglo prođe kroz filter i otrese svu prljavštinu napolje.
Ovakvim duvanjem spolja još više se nabija prašina u filter.
Nije to, ne mogu sada naci ali slicno je onome sto sluzi da se tubeless guma naduva u sekundi.
Ovo je skroz dobro, zna li neko gde se moze kupiti?