Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
340 ima jaci motor od 320,sire grlo 158cm vs 132cm i naravno i jedan slamotres vise( to je razlika kao dominator 108 i 98)Poredim specifikacije kombajna (razmisljam da udruzeno nas nekoliko uzme svoj kombajn da imamo).
Gledamo npr Lexion 440 vs 450. To je sve isto sem motora. Da li onda ima potrebe uzimati veci motor? Radio bi soju i kukuruz 90%.
Drugo pitanje Tucano 320 vs 340 vs 440. Da li 6ti slamotres na 340 u odnosu na 320 znaci 20% veci protok? Koliko Aps ubrzava rad u psenici, soji i kukuruzu?
Sam si mi rekao da ona dva brata sa tucanom 320 i hederom od 5.60 idu 2 km/h u pšenici. Kod mene malo manji heder a brzina više nego tri puta veća...Sta se dobija sa Aps? Hajde da poredimo 340 i 440 tucano. Identican motor, identicna sirina sve je isto sem sto 440 ima Aps.
Mixerov kombajn se voza po njivi i radi posao. Svejedno mu koji je prinos. Kad bude 8t/kj kukuruz onda ce mozda biti maksimalno uposlen ovako sa 3-5t ide bez opterecenja.
Koji imas heder zitni a koji kukuruzni? Koliko km/h ga vozis u soji a koliko u kukuruzu?APS izvrsi 30% od mase koja ulazi tako da mnogo manje posla ostane za glavni bubanj.
Konkretno za moj kombajn mogu napisati u kojim kulturama koji deo kombajna predstavlja " kocnicu " zbog cega ne moze brze da se vozi. U pitanju je Lexion 630 sa 5 slamotresa. Motor je 320 ks i uglavnom je opterecen 40-60 %.
Psenica...... Ne mogu vise da povecavam brzinu jer se javlja rastur na sitima. Znaci u psenici su sita ogranicavajuci faktor.
Soja...... Vitlo mi je najveci problem i zbog njega ne mogu brze da vozim jer se mnogo brzo okrece i zrna lete na sve strane
Kukuruz....... e tu uglavnom zataji prevoz.