Claas

Drugovi : do sada sam imao zmaja 142 New Holland clajson , a sada me zanima da kupim jedan dobar clas.... Da li neko od vas zna gde mogu da nadjem sa uredjajem za zito suncokret i kukuruz..Godiste od 89 pa na dalje do max 300000 eur.. Hvala unapred

:D ok je to .. ali zanima me gde bi mogao da nadjem .. odnosno da li iko zna ko prodaje... da bi otiso da ga vidim

KLAS dominator 108 '94. sa kukuruznim adapterom 35.000 €.
063/8223-772 ovaj kombajn je prodat ali ima druge klasove,i stalno uvozi

vidi sa njim on je iz kovacice radi covek sa time.

Evo kako izgleda kod jednog uglednog domaćina spremanje kombajna posle žetve (i limovi sabirne ravni su izvadjene i očišćene)
2lms30h.jpg
5ph2e1.jpg
167v38m.jpg
29vz495.jpg
2dtrkg6.jpg

Da li mogu da dobijem od vas drugari neke informacuje o claasu Commador 1990 godiste.. jel ima neko iskustvo sa njim ? unapred hvala..

vrsac je napisao(la):
Da li mogu da dobijem od vas drugari neke informacuje o claasu Commador 1990 godiste.. jel ima neko iskustvo sa njim ? unapred hvala..

ti claasovi commandor 112,114 i 116 nemaju slamotrese to su ti sa bubnjevima cs sistemi 5,6 bubnjeva imaju. vidi starie odgovore u ovoj temi pise nesto o njima.ti su jeftiniji.

http://www.youtube.com/watch?v=HHd5RQZ7Rkg&feature=related

Imao je kolega Claasa CS-a pa ga je brzo prodao jer nije bio zadovoljan sa radom tog komajna. Kaže da ga je mučio izvšaj iole vlažnijeg žita. E sad jel to tako il ne nebi znao kasti. Samo znam da su kod nas ti CS-ovi rijetki i da ih gotovo i nema.

Radjen je motor na njemu. pa su majstori zaboravili da stave crevo za ispustanje ulja... Ipak hvala na informacijama.

Nazad
Vrh