Zoran Kostović
Član
Shvatio sam. Pozdrav!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja bih da vas demantujem ali meni se krece potrosnja na claasu oko 8l a to je manjedanger je napisao(la):koliko sam primetio na 88 su obicno perkinsi,zasto toliko trose neznam,mnogo ih se zali na potrosnju,kod mene blizu jedan coek je zbog tog prosle godine prodao 88 jer nije spustao ispod 18l po jutru sto je preterano mnogo a nosio je i pumpu dizne itd......cak i jedan clan sa foruma se zalio na potrosnju,necu reci ko je samo cu kazati da mu se radilica i bregaste okrecu jos uvek ,ja danas skinuo 18 jutara soje sa 110 litara,nekad bude i po 5 litara kad nema setanja i kad nije polegla
Zmaj 133 ima nekih 70-ak KS i ide s 3reda u kukuruzu pa ne vidim razlog zašto Claas nebi išao..nesic je napisao(la):Da li je neko imao iskustvo sa dominatorom 58?Svidja mi se perkins motor ali mi je snaga malo sumnjiva...ne znam da li je 90ks dodvoljno da radim sa njim i kukuruz?
ni normalno ne mogu da divanim....KishRobert je napisao(la):Roberte ovo je javna opomena da smanjiš upotrebu psovki u pisanju postova!
Pa malo bih se slozio sa ovim samo da nije ............mucobieno je napisao(la):taj NH i lexion nisu ni u cenovnom, a ni po kapacitetu, i ucinku u istom rangu, tako da svako bira sta ce, i kako ce...