milovan vrsac
Član
Pazi samo da nije ona ploca na bloku motora. Kakav ti je antifriz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cist je i nivo je dobar, tj. ne trosi vodu.Pazi samo da nije ona ploca na bloku motora. Kakav ti je antifriz?
Nisam dosipao, nivo je bio zakovan kako sam nalio prvog dana.Jesi dosipao kad ? Oce nekad da pokaze da fali ulja , a kasnije dodje odnekud , filtera ili neznam pa ispadne visak ako si dosuo, na nekim motorima . Mecka npr
Preforsirao si ga u Lokvama...hteo si da se pokažeš, a dobar kukuruzPalio mi signal za akumulator i ulje kada je na legu, prvi dan sam pomislio da trebam ditegnuti remen alternatira , a drugog dana kad sam pogledao nivo ulja preko max za oko santimetar. Nali sam novo ulje da zavrsim jos oko 50-60 kj. pa ce mo rasturati prvo dizne pa ako ne onda i pvp. dole! Imao sam strasnog majstora koji je radio samo kamionski program PvP (meni je radio i imt-ejce) al na zalost odnela ga korona!
Ko je sada za preporuku za ove stvari? I dali moze jos nesto biti uzrok povecanja nivoa? Ulje je crno-plavo, nije sivo-belo.
120 na LexionuTo su lezajevi sa konusnim naleganjem, dakle imaju hilznu, maticu i osigurac. Lepe se na osovinu i ako se pravilno montiraju traju jako dugo. Slamotresi se ne vrte velikom brzinom, oko 200 o/min, kako koji kombajn. Neuporedivo je sa drvenim lezajevima I u svakom pogledu je rasprava nepotrebna.
Tacno imao slucaj na meckiJesi dosipao kad ? Oce nekad da pokaze da fali ulja , a kasnije dodje odnekud , filtera ili neznam pa ispadne visak ako si dosuo, na nekim motorima . Mecka npr
Moram proveriti. Nisam bas siguran da je 120, pre ce biti oko 150, al provericu.120 na Lexionu
Probaj sa onim kliznim cekicem ili kontra cekicem, zavaris kajlu za cekic i samo vucesTrebao bi zamijeniti lazaj do maloh lancanika na osovini pogona iskipavanja i kajlica se neda izvaditi . Probao kontra udariti lancanik prema unutra i nekim konusnim , spicastim zeljezom , imitacija original alata i ni da mrdne . Jel bolji sta onaj original alat i treba li ga pridrzavati nekom stegom ili koji metod jos koristite ? Meni je dosad najbolje bilo da nabijem remenicu unutra malo , al ovaj put nece . Mozda da probam grijanjem lancanika pa onda da oladim kajlu shok sprejom?