Claas

Pa verovatno je stepen rizika od stete dosta manji na kombajnu nego na autu pa je zato i jeftinije. Kad se vidi snimak kako neki kombajn gori, svakavo je bolje spavati mirnije, velike su pare u pitanju

Za sad samo skupljam informacije, mada je generalno slaba ponuda 430 sa mb motorom, verovatno se brzo proda cim se procuje

Da li gumene zavesice stavite u originalu ili mogu da služe i zamenske?
Ja sam ove godine sve zavesice zamenio, uzeo zamenske u Almexu, kaže mi majstor da sve ove ostale izdrže koliko toliko, jedino ove bočne na sita i lađi, kaže da je meka guma i kad se malo zagreju sve se iskrivljuju ka unutra i ne česljaju više šasiju. Originalne su kao plastificirane.

Послато са M2101K6G помоћу Тапатока

Jel radi i soju sa njima? Ti podizači hoće da ruše soju ako idu baš po redu...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Koliko komada podizača idu na heder od 4,5m?

Послато са M2101K6G помоћу Тапатока

Potrebna mi je pomoc oko klime na tucano320,naime,preko zime je sasvim ostao bez gasa ,upalio upozorenje i prestao da hladi. Na onom prozorcetu na filteru uopste nije bilo tecnosti,sada smo usuli 1,8kg i dosao je do pola prozora,ali kad se ugasi potpuno nestane,da li je to indikator samo kada je upaljena klima ili uvek treba da ima tecnosti(ne mogu da se setim) zna li ko?mislim i da lexion ima taj filter

Potrebna mi je pomoc oko klime na tucano320,naime,preko zime je sasvim ostao bez gasa ,upalio upozorenje i prestao da hladi. Na onom prozorcetu na filteru uopste nije bilo tecnosti,sada smo usuli 1,8kg i dosao je do pola prozora,ali kad se ugasi potpuno nestane,da li je to indikator samo kada je upaljena klima ili uvek treba da ima tecnosti(ne mogu da se setim) zna li ko?mislim i da lexion ima taj filter
Продај га....🤣🤣🤣

Nazad
Vrh