banePA
Član
Pa verovatno je stepen rizika od stete dosta manji na kombajnu nego na autu pa je zato i jeftinije. Kad se vidi snimak kako neki kombajn gori, svakavo je bolje spavati mirnije, velike su pare u pitanju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Drugar na fendu ih ne skida nikada, suncokret radi sa adapterom a sve ostalo radi sa njima, i otkacuje heder da njima!Ja ću probati bez njih. Uvek sam u nekom grču ne dao Bog da otpadne i uleti unutra... Bilo je i gorih leža pa smo radili bez njih...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Продај га....Potrebna mi je pomoc oko klime na tucano320,naime,preko zime je sasvim ostao bez gasa ,upalio upozorenje i prestao da hladi. Na onom prozorcetu na filteru uopste nije bilo tecnosti,sada smo usuli 1,8kg i dosao je do pola prozora,ali kad se ugasi potpuno nestane,da li je to indikator samo kada je upaljena klima ili uvek treba da ima tecnosti(ne mogu da se setim) zna li ko?mislim i da lexion ima taj filter