Claas

A rukom vec na 55-60 nemozes drzati…

Tako je. Meni su tako rekli majstori kad sam imao avera. Kad radim na nekoj većoj parceli pa ne izključujem vršalicu po par sati, posle kad odem iza i pipnem osovinu ne mogu 1 sekundu da držim ruku na njoj...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Pozdrav ekipo, trebam pomoc oko podeaavanja Dominatora 88 za uljanu repicu. Da li se moze raditi sa 3d sitima, u koje polozaje treba postaviti usmjerivace vjetra. Brzina kretanja, ovo mi je tek druga sezona rada sa kombajnom, prosle radio samo psenicu i kukuruz. Tako da mi je svaki oblik pomoci i savijeta dobro dosao. Hvala unaprijed

Давно је то изгустурано каско од пожара, куповали младе ревине од кола осигурају каско па их као неко запали. То да је доступно ала би сваке године било спаљених комбајна у жетви.

Ja placam godinama za megu 204 kasko u DOORU.
Prve godine bilo 45000.00 sad smo na 37000.00.
Prvi put kad sam osiguravao,kombajn je bio procenjen na 60000.00e

Gotovo imenjace pre pranja je bio remont, ozbiljnije sta je bilo jeste skidao sam grlo menjao one drvene letve unutra, zamenio sam i lanac isto, sredina mi se mnogo isteglila a krajevi dobro stoje manje vise,i onda zamenio ceo lanac i miran.

Jedan naš ovdašnji "gazda" kaže šta ima da spremaš kombajn, napumpaš gume odeš na njivu i vidiš šta mu fali

Nazad
Vrh