Javi kako si zadovoljan i da li je vredelo?Ipak juce smo bili za Becej na balansiranje doba. Cena 10000 din.
Danas nastavljamo sa sklapanjem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Javi kako si zadovoljan i da li je vredelo?Ipak juce smo bili za Becej na balansiranje doba. Cena 10000 din.
Danas nastavljamo sa sklapanjem.
Perkins Budisava nema, jer se to vodi kao deo od Claasa. Ja sam našao u Pan motors N.Sadgde da nabavim ac pumpu za perkinsa sa izmeštenom drukalicom?
Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka
Auto delovi Bomati 063 384668. Ja sam kod njih kupio ali nije bila ac pump. Stavio sam pumpu gumenu za pentu na rezervoar u 2 druka natera gorivo, i ima i nepovratni ventil.gde da nabavim ac pumpu za perkinsa sa izmeštenom drukalicom?
Dobar je agrimar imaju skoro sve delove, nije los kvalitet. Svuda je to isto manje vise samo oni su uvoznici pa su jeftini. Vecina trgovaca od njih uzima delove. Znam radnike komsijina familijaKakvog su kvaliteta delovi u Agrimar? Kažu da imaju dosta osovina, remenica, lančanika i remenja na stanju.. naručio sam držače prsta, one plastične 90din kod njih u almeksu 500din..samo je razlika u kvalitetu.. agrimar plastični a orginal kao guma
Imas sa strane dugme koje moras da stisnes u koju poziciju hoces, tj sta hoces da ti pokaze na onom kod volanaPozdrav ljudi. Imam problem sa manometrima ne radi ni onaj kod volana ni onaj desno kod hidro rucice ni bord kompjuterom na kombajnu. Ništa mi ne pokazuje obrtaje motora ni bubnja. Samo mi kada uključim dugme za stelovanje vetra pokazuje brzinu obrtaja vetra. Šta bi moglo da bude, u pitanju je Claas 88 sl Maxi uzet ove godine.
Послато са SM-J710F помоћу Тапатока