Claas

Pozdrav ljudi. Imam problem sa manometrima ne radi ni onaj kod volana ni onaj desno kod hidro rucice ni bord kompjuterom na kombajnu. Ništa mi ne pokazuje obrtaje motora ni bubnja. Samo mi kada uključim dugme za stelovanje vetra pokazuje brzinu obrtaja vetra. Šta bi moglo da bude, u pitanju je Claas 88 sl Maxi uzet ove godine.

Послато са SM-J710F помоћу Тапатока

Mene su čekali u Petefiju jednom prilikom.Javio im se kada sam krenuo i posle kada sam bio na pola puta jer su bili neki radovi u toku pa se stvorila kolona i zastoj.

I meni su jednom nedeljom došli i otvorili...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Peki nikada ne javi iako obeća, ne razumem šta mu to znači.Uzimao sam dosta stvari kod njega ali je počeo da se ne javlja na telefon, pa ovo, ono i na kraju sam odustao od saradnje jer ne vredi.
Imam u neposrednoj okolini na dva mesta dobru ponudu delova a tu je i Almex za remenje i specifične drangulije.

Kakvog su kvaliteta delovi u Agrimar? Kažu da imaju dosta osovina, remenica, lančanika i remenja na stanju.. naručio sam držače prsta, one plastične 90din kod njih u almeksu 500din..samo je razlika u kvalitetu.. agrimar plastični a orginal kao guma

Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka

Kakvog su kvaliteta delovi u Agrimar? Kažu da imaju dosta osovina, remenica, lančanika i remenja na stanju.. naručio sam držače prsta, one plastične 90din kod njih u almeksu 500din..samo je razlika u kvalitetu.. agrimar plastični a orginal kao guma

Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka
Dobar je agrimar imaju skoro sve delove, nije los kvalitet. Svuda je to isto manje vise samo oni su uvoznici pa su jeftini. Vecina trgovaca od njih uzima delove. Znam radnike komsijina familija

Pozdrav ljudi. Imam problem sa manometrima ne radi ni onaj kod volana ni onaj desno kod hidro rucice ni bord kompjuterom na kombajnu. Ništa mi ne pokazuje obrtaje motora ni bubnja. Samo mi kada uključim dugme za stelovanje vetra pokazuje brzinu obrtaja vetra. Šta bi moglo da bude, u pitanju je Claas 88 sl Maxi uzet ove godine.

Послато са SM-J710F помоћу Тапатока
Imas sa strane dugme koje moras da stisnes u koju poziciju hoces, tj sta hoces da ti pokaze na onom kod volana

Nazad
Vrh