Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ja da dodam na nisu jako lose gorivo 2 filtera goriva sam promenio za 120 sati... pre neki dan mi se desilo isto to, mislio filter kad ono slavina od goriva se zavila na pola sasvim slucajno pogledao u nju,isto gubio obrtaje poceo da se gasi tesko mu, poceo da dimi...Drug ima problem sa Megom 350, gubi obrtaje kada je opterećen, bio majstor iz Kaca ne moze da utvrdi sta je. Nije dimio ranije, sada malo dimi, gorivo sipaju na Nis pumpi. Sta bi moglo da bude?
Da svi kolektivno pocnemo da ne sipamo na nisu nego iskljucivo od nekih privatnika…? U znak revolta prema drzavi…Možda bi bilo dobro i da promeni pumpu gde sipa.
Kod mene na dominatoru bio zapusen holender sto je kod rezervoara, cak je i ona cev iz rezervoara bila malkice zacepljena.U jbt, prenecu mu vasa zapazanju, sve je moguce, neka proveri ponovo filtere i casicu na ac pumpi
Bas se i meni to desilo prosle godibe bila zabetonirana casica s prljavsinu.To se desilo kod mene pre neki dan, očistio čašicu na ac pumpi i sve ok..
Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka
Casica u glavnom pravi problem. Ja je ocistim pred zetvu i nema problemaU jbt, prenecu mu vasa zapazanju, sve je moguce, neka proveri ponovo filtere i casicu na ac pumpi
Kad se oni mijenjaju, kad ispucaju ili?
Novi sileni, cena 6000 din. privatnik Inđija.
Na rucici stavi u3 rupu da prednji kraj korpe bude otvoren. Onda korpu nastelujes na srafovima levo i desno, prednji kraj 13mm zadnji 3mm.to ti je za zito posle za svaku kulturu na rucici popuatas. Zito od 3 rupe do 6 pa spoja pa kukuruzKako se podešava pšenična a kako kukuruzna korpa?
U pitanju je Dominator 58.