Claas

Dok ne spadas sa sjedista dobro je, da vidis kako je kad ti ostane jedna blinda :haha:

Meni je avero hteo da trese. Kad radimo soju ide se nisko pa malo bude i zemlje. Posle se ona zalepi za blinde ali iznutra i dob bude u debalansu...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Danas spremljen kombajn,promenjena krilca na biteru i promenjena sva 3 lezaja na vetru,srednji se ne podmazuje pa smo uzeli preventivno da ga promenimo,a na kraju se ispostavilo da se lezaj cuo.

Drugari gde kupiti kvalitetne uloske dizna za mercedesov motor? Svi nude BOS ali made in india,kina, brazil itd... odem kupim te indijske kad ono od 6 novi samo dve ispravne.

U ovom videu imaćete prilike da vidite kako izgleda DELTA ROW sistem setve kukuruza i kako to odrađuje fantastični duo: CLAAS AXION 820 & LEMKEN AZURIT 10 sejačica za okopavine. Detaljno objašnjenje i predstavljanje sejalice i Trimble navigacije sve u 24 minuta... Hvala što ste pogledali video, za još zanimljivog sadržaja lajkujte video,komentarišite i pretplatite se na moj kanal!

Jedno brzinsko pitanje .
Dobio sam gumene selene lađe za Dominator 58 , na njima je kataloški broj ok sa onim u katalogu ali je rupa u njima 12-13mm a osovina na koju se nabijaju 20mm.
Neznam ali ja nebih rekao da ti ima šanse da se uglavi?

Isto sam i ja kupio pa ih nisam ni zamenio.Kupi kompletne zamenske pa dokle idu ili originalne koje su 5 puta skuplje!Zamenska vešalica koštala je 5.000 a originalna 27.000 rsd kada sam se raspitivao pre otprilike 2 godine.

Nazad
Vrh