Njega montiraš za kukuruz ili je stalno na kombajnu?Da, ima reduktor.
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Njega montiraš za kukuruz ili je stalno na kombajnu?Da, ima reduktor.
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Nije mnogo. Ja sam probao i na minimum obrtaja oko 330, al mi je nekako lepse radio na 400. Bez loma, svaki klip ovrsen, a korpa oko 25.Mnogo je 420 obrtaja za bubanj sa 8 šina.Idealno je do 350 dok je recimo za bubanj sa 6 šina 420 superiška.
Stalno je na kombajnu. Samo se odvrnu dva šrafa i zavrnu na druga mesta i imaš veći broj obrtaja...Njega montiraš za kukuruz ili je stalno na kombajnu?
Ovo mi nije jasno pa ako može neko objašnjenje.ja inace kad radim kukuruze skinem kajs od bubnja da se uopste neokrece,samo biter se vrti i nema loma i dobro izvrsava
Дангер је ожењен Бањалучанком,па је покупио и мало сарказма.Иначе Сремци нису баш такви,једино ако не вуче корене преко ДринеOvo mi nije jasno pa ako može neko objašnjenje.
Bubanj ne vrti znači da ni korpa nije u funkciji?
Kako to funkcioniše?
Poceli su svi toliko spustati obrtaje da sam dao sebi za pravo da nekog preduhitrim dok nije napisao da radi na 50 obrtaja,ipak je 0 obrtaja originalnije........Pomišljao sam na to ali nema nikakav smajli u poruci pa da priupitam.
Ako gledaš kad je isključen i on je malo labav to je ok ali čim uključiš vršalicu on ga zategne, tako je kod mene.Inače radim na 380-400 obrtaja na kaišu.Pa da je dotrajao ne bi mogao sa njim da imam maks broj obrtaja kada ga zategnem...jednostavno se optusti, sta ja znam zbog cega....
Hidro podesavanje je, nije mehanicko...znaci u tome je stvar, to nisam znao. Ja sam gledao remen dok kombajn ne radi...Ako je mehanicki utegnut dob, to jest nekom sajlom/polugom, onda nesme da bude remen ni malo opusten, a ako je hidraulicno stelovanje onda je normalno da dok ne radi nije ni utegnut 100%.