Claas

Koliko sina ima Leksion sa 600m bubnjem?

Neće da otvori?
Ja sam taj problem resio sam, zamenio sam gumice na hidraulicnom cilinru. Imao sam majstora, skinuli ona dva polumeseca ocistili, podmazali, zamenili ulje i filtere, merili pritisak, hteo na razvodniku da poveca protok, a problem je bio gde smo se najmanje nadali.

Ja sam taj problem resio sam, zamenio sam gumice na hidraulicnom cilinru. Imao sam majstora, skinuli ona dva polumeseca ocistili, podmazali, zamenili ulje i filtere, merili pritisak, hteo na razvodniku da poveca protok, a problem je bio gde smo se najmanje nadali.
meni ručica za otvaranje i zatvaranje jako teško radi. nije zapekla kad se raskači ide lako. on otvori ali dosta polako

Kod mene je problem sa otvaranjem lule nagovestio problem sa pumpom tj.otkazala je svoju poslušnost.Prvog dana lula nije mogla da se otvori a drugog je otkazala i ostala radna hidraulika.

Какав то комбај немре да ради са каишом испод 600 обртаја брез редуктора?.....па мораш тутнути ланце за мањи обртај...
Ja na Masseyu imam adaptaciju remenjem i remenicom na bubnju pa kukuruz radim na 370 ob/min. Bubanj sa 8 šina, 1680mm širina.

Ја сам ове године радио на око 420 обртаја, мога сам ићи и испод тога, али је каиш био отпуштен превише, а ја се плашио да га не спалим због тога....овако на 420 обртаја је био довољно затегнут да је лепо радио уз минимун лома, качио сам не знам на којој теми слику лома приликом предаје код складиштара...

Ja kod mene na tucanu radim na 280 obrtaja...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh