Claas

Pukao rukavac, točak otpao i podleteo pod drugi točak, zadnji kraj odskočio i tokom ateriranja iskundačio zadnji most i spone.Sreća pa se desilo u njivi.

Naravno, svake godine pred sezonu.Ležajevi nisu krivi ništa, ne drmaju se ni, ni.Rukavac je bio načet od ranije, da li kod nas ili je tako došao ne znam, slikaću presek bolcna ako se setim.

Pitam jer sam ja primetio da desni zadnji ima malo lufta pa moram doteci lezaj.
Mora da si negde, ili neko pre tebe, dokacio razor pod nepovoljnom uglom.

Taj se most ispravi lako hidrauličnom dizalicom, i malo se ugreje
A rukavac mora nov, probao sam da ga hvata u plan ploču pa izbuši za osovinu novu osovinu da napravi i zavari ali nije pilo vode

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Polovan rukavac je 400-500e.Nov zamenski 600-700e.Za go most jedan mi je tražio 1.000e a trebale su mi još gurajuća i spona klipa.Ovde sam dobio sve, samo namontirao točkove, skinuo stari i nabacio da kažem novi most.Nije mi uopšte leglo to planinarenje ali šta se može, idemo dalje.

Polovan rukavac je 400-500e.Nov zamenski 600-700e.Za go most jedan mi je tražio 1.000e a trebale su mi još gurajuća i spona klipa.Ovde sam dobio sve, samo namontirao točkove, skinuo stari i nabacio da kažem novi most.Nije mi uopšte leglo to planinarenje ali šta se može, idemo dalje.
Sam ti rekao da dule tera ko da je ukrao, umesto tog hederčića da uzmeš neki od 6 metara, i ide 2 km na sat i milina, ovih 10km na sat mi došlo glave, mislim mostu..
Šalim se ja malo, ne zameri..

Baća u planu je zamena za Megu 204 pa ne menjam ništa, ide tako.Ne verujem da ga je baabo skrljao jer je bio načet od ranije.Heder je izubijan pošteno jer je kombajn radio u nekoj čuki pa pretpostavljam da su mu tamo u Italiji .ebali kevu jer sam kombajn kao kombajn nije potrošen i isteran.Zanimljivo je da sam to veče od većine prodavaca delova dobio info da ne mogu da nabave dovoljno rukavaca za Dominatore, Mege i Leksikone a da su baš svi kočijaši nema šanse.

Jel ima još neko da razvaljuje lexione ili dominatore osim Pedje iz topole?

Treba mi isparivač od klime na kabini.

Nazad
Vrh