Claas

Za koliko postignete radnu temperaturu? Juče smo probali na suvo ,kombajn u mestu, duže vreme radio i nakon 15 minuta punog gasa podigao je do skoro do pola zelene linije..merio sam u hladnjaku ,voda na 85c. Da nije to prebrzo postizanje pune temperature? Ne duva creva,hladnjak ne puni prituskom( čep se skida normalno) iberlauf nema da dimi..antifriz u hladnjaku na -30.

Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk

Baća Mićo skidao sam krila bitera da bi isti očistio i bilo je teško za vraćanje jer moraš da ležiš na ulaznom grlu, ruke non stop u gornjem položaju a uklapanje limova katastrofa.Kod tebe je još zgodnije pošto imaš APS.
Marko to je normalno, motor je zatvoren i teško se rešava viška toplote što nije baš zbodno.Retko koji motor na Dominatoru da se ne plaši mraka. 😂 Skoro svaki se vozi sa otvorenim poklopcima motora.Na Megi je to bolje rešeno, poklopci imaju dodatne otvore i nema brige.Ako ti u radu bude držao tu temperaturu na konju si.

Na Averu sam imao skalu za temperaturu bez brojeva. Radna mu je bila na polovini. Kad krene da ide gore znači da je nakupio na mrežicu. Sad kod tucana sve digitalno i radna mu stoji na 84-85 stepeni...

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

Drugačiji kombajn od zmaja i ako je suština ista..totalno drugačiji koncept. Valjda ću uskoro u žetvu pa da prebrodim ovu tremu sa njim.

Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk

Baća Mićo skidao sam krila bitera da bi isti očistio i bilo je teško za vraćanje jer moraš da ležiš na ulaznom grlu, ruke non stop u gornjem položaju a uklapanje limova katastrofa.Kod tebe je još zgodnije pošto imaš APS.
Marko to je normalno, motor je zatvoren i teško se rešava viška toplote što nije baš zbodno.Retko koji motor na Dominatoru da se ne plaši mraka. 😂 Skoro svaki se vozi sa otvorenim poklopcima motora.Na Megi je to bolje rešeno, poklopci imaju dodatne otvore i nema brige.Ako ti u radu bude držao tu temperaturu na konju si.
Probacemo od pozadi, skinucemo dva slamotresa.

Majsrori treba mi pomoc,muke mucim vec par dana.Gde mogu da nadjem cetku koja ide oko bubnja kod hladnjaka,nije obicna cetka nego ona koja je skroz oko bubnja.U pitanju je dominator 98s,86.godiste.Toliko losa cetka da dnevno 5 puta cistim hladnjak,uvuce sve zivo 😡

Samo u almexu?danas gledam kako se menja cetka?kanda moram razpertlovati okolo.sutra cu da skinem komplet pa da vidim kako se menja

Trebam poklopac (plastični) za brzu spojku na hederu za pšenicu Tucano/Lexion, onaj što visi na konopu u stavlja se na kombajn dok je zakopčan heder ili na heder dok je na kolicima, gde bi moglo da se nabavi ili ima netko možda cataloški broj da ga googlam

Trebam poklopac (plastični) za brzu spojku na hederu za pšenicu Tucano/Lexion, onaj što visi na konopu u stavlja se na kombajn dok je zakopčan heder ili na heder dok je na kolicima, gde bi moglo da se nabavi ili ima netko možda cataloški broj da ga googlam
Isto to trebam i ja
Dovoljno je kataloski broj

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Nazad
Vrh