Claas

Zamor materijala,to prvi vlasnici isteraju u tri lepe ,jure se hektari da se otplati i zaradi nesto,a posle drugi i treci vlasnici opravljaju.

Jel znate možda ko ima ili mogao kod vas imati remenicu pogonsku sa motora za Claas Dominator 98, om 366A? Ako mi netko može pomoći?

Mi juce stigli kuci posle zetve parkirao cale kombajn preko puta dvorista i sinoc da ga ubaci u dvoriste zaribao lager na spaneru kajsa za pogonsku remenicu iz cista mira..skinemo ga on se razleteo u komade,sva sreca pa se lako menja

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Možda je promenio broj, ne znam zvao sam ga pre tri godine.Evo ti broj od Ace iz Klenka, ima rasturenih Dominatora pa pokušaj tamo.Ako se ne javi odmah budi uporan. 0637721604.

Do prefiksa je problem, nisam se odmah sjetio, međutim prvi nema. Idem još jednom pokušati drugi broj nazvati.

Verujte ima i do serije kombajna.
Ne kazem da su ovi novi savrseni, ali oni prvi lexioni i mege su imali neke nedostatke, verovatno je tako i sa dominatorom. Narocito su bili problemi sa rukavcima i nekim pozicijama lezaja.

Starije masine su pravljenje od kvalitetnijeg metala, posle se samo stedelo i gledalo da se sto vise izvuce od kupaca kroz servis i rez. delove.

Mozda gresim a tako mi se cini.

Retko ćeš naći da je npr konstrukcija kod novih kvalitetnija! Ranije se na debljini nije štedelo.

Ovde je slučaj samo zamor i starost.
Današnji nece pregurati 25 godina sigurno!

Mislim da se mora obratiti paznja kada je bunker pun na uvratinama obavezno.

Kod mene 6000kg nije naivno

Milošu redovno odlaze rukavci na Leksikonu 440 a on je onaj sa zelenom šasijom, najkvalitetnijom kako neki kažu.
Montoya ta idi begaj, pa koji je to auto bolji od Moskviča.

Kod nas ima lexion 450 sa zelenom sasijom i trap mu je isti kao na megi,dok lexion sa sa sivom sasijom ima trap kao kamion.
Problem je kad se sa punim bunkerom prelazi preko razora ili direk u rikverc prilikom okretanja

Paore, ovaj kao sa sajma da je stigao. Svaka čast.

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

Nazad
Vrh