Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Mi juce stigli kuci posle zetve parkirao cale kombajn preko puta dvorista i sinoc da ga ubaci u dvoriste zaribao lager na spaneru kajsa za pogonsku remenicu iz cista mira..skinemo ga on se razleteo u komade,sva sreca pa se lako menja
Možda je promenio broj, ne znam zvao sam ga pre tri godine.Evo ti broj od Ace iz Klenka, ima rasturenih Dominatora pa pokušaj tamo.Ako se ne javi odmah budi uporan. 0637721604.
Verujte ima i do serije kombajna.
Ne kazem da su ovi novi savrseni, ali oni prvi lexioni i mege su imali neke nedostatke, verovatno je tako i sa dominatorom. Narocito su bili problemi sa rukavcima i nekim pozicijama lezaja.
Milošu redovno odlaze rukavci na Leksikonu 440 a on je onaj sa zelenom šasijom, najkvalitetnijom kako neki kažu.
Montoya ta idi begaj, pa koji je to auto bolji od Moskviča.
Kod nas ima lexion 450 sa zelenom sasijom i trap mu je isti kao na megi,dok lexion sa sa sivom sasijom ima trap kao kamion.
Problem je kad se sa punim bunkerom prelazi preko razora ili direk u rikverc prilikom okretanja
Zato su lexioni sa sivom sasijom nesto sasvim drugo, a pogotovo od 545 broja.
Cela sasija je jaca i jos ima dosta izmena.
Usput moj je spreman za soju, ako je bude upper lower body split