Claas

Eno juče ceo dan, i danas do popodne "čujem" komšiju kako skida tu remenicu.. Ne znam da li je sišla ili je odustao.. Bem joj lebac

Ja ih skidam svake jeseni jer kuruze radim na lancanike,nije ih uopste tesko skinuti kako se ovde to prezentuje,treba samo imati odgovarajuci radapciger za svaku remenicu i treba znati gde uhvatiti radapcigerom

Juče sam promenuo na Megi silen blokove na pogonu lađe i primetim nešto u šta odavno sumnjam. Jedan silen blok kupljen kao zamenski i ovi orginalni isti kao jaje jajetu(korištena i lupa da bise uporedio gumeni odlivak), jedino je orginal lepo zapakovan.

Izgubio sam knjigu od podesavanja dominatora 86-96, na koje obrtaje bubnja se radi repica, dok mi ne stigne nova knjiga, jel ima neko ko bi mi slikao one strane sa tabelama brzine za svaku kulturu

Izgubio sam knjigu od podesavanja dominatora 86-96, na koje obrtaje bubnja se radi repica, dok mi ne stigne nova knjiga, jel ima neko ko bi mi slikao one strane sa tabelama brzine za svaku kulturu
Imam ja katalog od mege pise tamo sigurno mogu da pogledam ako ti znaci. Mislim da je od 500 do 650.....

Послато са SM-N970F помоћу Тапатока

Neko kaze radi od 800 do 1000 bubanj a vetar 500. Mora se proveri.

Послато са SM-N970F помоћу Тапатока

Jesenas je perfektno izduvan i podmazan ali je bio blatnjav cele zime. Uvek ga perem pre zita.

dISJqf7.jpg

Ja moj uvek pre zime izduvam i perem detaljno!
Uvek u maju radimo servis i remont pa nam i lakše jer je čist

Ako se zavrsi jako kasno, a jesen blatnjava, onda je mozda bolje oprati na prolece. Kod nas uglavnom jesen bude suva i do novembra se sve zavrsi pa se nadje par lepih dana i za detaljno pranje,
Izduvavanje se podrazumeva svakog dana, a podotovo kad se zavrsi. Izbacim sabirnu, skinem sve poklopce i onda izduvavanje. Bude tu nekoliko malerskih kolica kojekakvog smeca.

Nazad
Vrh