cicimoric
Član
Moj stalno ide sa zakacenim hederom. Znaci moze i to. 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Aps mnogo znaci.
Ja sam pre neki dan skinuo 37kj,parcele 1.5kj,2kj,3.5kj....a najveca 8kj,ali prinos se kretao od 2900kg-3750kg/kj
Mene navatali samo što sam sa ćuprije sišao. Ja kuko i jadikovo i pustili me...Kod nas moze, al ako naletis na plave bice veselo. Kod nas su kaznjavali i zmajeve sa zakacenim hederom, a kamoli neki veci heder. Ovde nema tolerancije na bilo kakve nepravilnosti sa mehanizacijom.
To je smesan rastur, da je na kvadratnom decimetru onda bi bilo bitnoU zadruzi pre 25 i više kontrolori su išli za zmajevima sa drvenim ramom veličine 1m2 i ako je bilo više od 10 zrna u otkosu odmah su ih preštelavali ili slali u radionicu,verujem da danas imamo svi veće prosipanje.
Kod mene na sitima retko kad pokazuje rastur, mnogo češće mi na slamotresima ide do i u crveno...Kod mene senzori za rastur rade odlicno,pogotovo od sita i po tome se vodim koliko brzo mogu da idem. Kad se upali 4-5 lampica onda je previse,uglavnom radim sa jednom ili ni jednom upaljenom,tada na poteznici nema ni jednog zrna.kada sam na velikom usponu tada se sve popale lampice
Peki Belt moze da naruci hladnjak Poljske proizvodnje,oko 3-4 puta je jeftiniji nego originalGde se moze naci hladnjak vode, motor je mercedes 421? A kombajn dominator 108sl
Ko pravi iz Indjije?Ili u Baju ili u Inđiju da ti naprave po uzorku.
Kod mene na sitima retko kad pokazuje rastur, mnogo češće mi na slamotresima ide do i u crveno...