Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolega jel' ovaj kombajn bio do skoro u oglasima ima drugaciju kabinu.Kakvi su utisci sto se tice kapaciteta kombajna, mene zanima dominator 78 ili 88.Ja evo sa ovim mojim dedom ovrsio oko 80 kj, sa nekim malim kvarovi a koje sam resavao u hodu naravno uz Vasu pomoc. Kako sam ga na brzinu kupio i nisam nista ulagao ja sam zadovoljan.
![]()
Koja je sirina zitnog hedera na 98? 78 mi odgovara zbog hedera 3,6 I prolaska kroz selo u ataru ide I siri bez problema.Za cenu 78-88 uzmeš 98 i Bog da te vidi.Mnogo moćniji kombajn gde u većini slučajeva imaš M.B motor dok su 78 i 88 sa M.B retkost i uglavnom nose Perkinsa.
Kod nas ima jedan 88 sa 3,6 u psenici ide bas brzo.Kod mene na 98 heder je 3,6 m.Tako je stigao a nisam ga još menjao za širi.
Za taj kombajn bi bio idealan 4,20 metara heder.Kod nas ima jedan 88 sa 3,6 u psenici ide bas brzo.