danger
Član
ok, vidi se da je bord ili hektarmetar naknadna ugradnja i onaj senzor sa tri magneta ide preko njega,a ona siva rucka pored gasa ti sluzi za visinu hedera,znaci stavis na 1,2,3 koji ti odgovara broj i kad stisnes dugme heder ce se spustiti toliko(normalno ako je sve ispravno) a evo slika fabrickog borda
Edited by Mityoo: ispravljen post da slika bude ispod teksta...
neznam zasto se slika ubacila izmedju slova,ako neko zna nek ispravi,kod mene crveno dugme blokira samo koriscenje pomeranje vitla jer radi na hidrauliku,a vetar i obrtaj vitla ne, jer radi na elektro motor i nije povezano sa tim dugmetom i ako je crveno isljuceno moze da se koristi prekidac vetra i obrt.vitla,probaj mislim da i kod tebe mora tako.
Edited by Mityoo: ispravljen post da slika bude ispod teksta...
Post je spojen: [time]1248526870[/time]
_________________________________________________neznam zasto se slika ubacila izmedju slova,ako neko zna nek ispravi,kod mene crveno dugme blokira samo koriscenje pomeranje vitla jer radi na hidrauliku,a vetar i obrtaj vitla ne, jer radi na elektro motor i nije povezano sa tim dugmetom i ako je crveno isljuceno moze da se koristi prekidac vetra i obrt.vitla,probaj mislim da i kod tebe mora tako.