Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nama je Uzice radilo veliki remont turbine i cena je bila 270 eura.Nova turbina je 1400 eura.Turbo servis Uzice start remonta je 250evra pa vidite sta vam je jeftinije mozda nova najbolja opcija?
pozdrav drustvo, sigurno mi neko moze pomoci.
na dominatoru nam je puko dihtung (guma) na sabirnoj ravni na lijevoj strani,
desna je citava. poznaje li ko nekoga ko pravi te gume u classu originalni set kosta 350 €.
Tu gumu možeš napraviti od tanje armirane gume. Ima ih u rolni pa kupiš koliko treba dužine i isječeš traku. Legne ona lijepo uz lim jer je nosač malo zakrivljen pa gura vrh gume uz lim. To što je malo deblji od originala nije toliko bitno a možeš vrh sa unutarnje strane malo obrusiti. Za nosač gumu pričvrstiš pop nitnama mislim da su 4 mm.
pozdrav drustvo, sigurno mi neko moze pomoci.
na dominatoru nam je puko dihtung (guma) na sabirnoj ravni na lijevoj strani,
desna je citava. poznaje li ko nekoga ko pravi te gume u classu originalni set kosta 350 €.
Male su razlike izmedju ta dva kombajna.Mozda je bolje ,48.Obratis paznju na sve gume,lance,sine,motor ako lepo pali na ovom minusu lepo ce paliti i leti.Instrument sat da li radi posto je nov jako skup itd...
Ja sam te gume kupovao u Almexu,pojedinacno i nije bilo toliko skupo
Čini mi se da je majstor Laki u pitanju.
hvala drustvo vidjeti cu sta napraviti..
ja pitao u classu u njemackoj i napravili mi predracun.
Druze pusti linkIma u BG-u kvalitetne gume,koje hoces i debljine i dimenzije.
majstor laki hvala na savetima ali,ste me verovatno pogresno citirali.nemam ja u planu kupiti gore navedeni kombajn vec kolega sasamatic.a,nasta sve treba obratiti paznju prilikom kupovine kombajna je dosta sirok pojam.
Ima u BG-u kvalitetne gume,koje hoces i debljine i dimenzije.