paorpaor
Član
Moj TX34 je od njega i kombajn je ispunio sva očekivanja. Vladu znam licno, a od njegove firme nabavljam sve delove, ulja i maziva za mehanizaciju. Izuzetno korektne cene i izuzetno korektni trgovci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Trgovac je po meni maksimalno korektan
ja sam kod njega uzeo korpu za kombajn,dva kombajna su dosla od njega u vs,svi zadovoljni
I kod mene mega 202 u Vilovo 204 i jos mnogo kombajna je proslo kroz njegovu avliju-cene jace ali i dobre masine. Nisam cuo negativan komentar a i delove nabavlja sto puno znaci
Moj TX34 je od njega i kombajn je ispunio sva očekivanja. Vladu znam licno, a od njegove firme nabavljam sve delove, ulja i maziva za mehanizaciju. Izuzetno korektne cene i izuzetno korektni trgovci.
Bili ste u pravu fin covjek.I ja sam od njega uzeo sve Geringof adapter,korektan covek
To nije heder od mog kombajna, kao prvo. drugo kupio sam jos jednog i to je od njega heder, i ubuduce ako mi se obracas pisi ko covjekБога ми,ти у тог меркатора си рокнуо пара,могао си купити добру 142 и да радиш као човек.
Kolega jesi se ponovio?Bili ste u pravu fin covjek.
Pa piši normalno "mogo si kupit uredan 142" to su mi najjaci savjeti koje netko moze dat na forumu, i totalno glupo nekome to rec, ja nisam postavio post da mi netko pise da sam ulozio previse para i da se to meni ne isplati, to je moja stvar, da zauzeo sam stranica ne znam sta je tu problem, opet ispada da sam ulozio novaca i novaca, ja sam s tim kombajnom zadovoljan posto on ima godina i godina i dalje sluzi, prodat se nece nikada barem dok je mene, moze i drugi doci ali on ostaje, drugog sam kupio ljetos cisto za djelove prodo motor s njega i kabinu i vratio svoj novac ovo drugo ostaje da stoji, i ovaj heder ce u prodaju naravno ..
Gde se meri brzina vrsalice na biteru ili osovini slamotresa i koliko treba da ima obrtaja pri punom gasu motora,dominator 86 je u pitanju
Ovo sam jednom prilikom radio na hederu 3,9m od DOMINATOR 105 al sam se napatio I spiralu sekao I patos hedera I onaj talas iza kose sve novo ubacivao i one sanke dole ispod.Evo cime se ja bavim zadnjih par dana..