Za starije kombajne isao je Continental i Optibelt.Da li se zna koja je prva ugradnja kod Claasa? Ja sve mislim da je Gates.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za starije kombajne isao je Continental i Optibelt.Da li se zna koja je prva ugradnja kod Claasa? Ja sve mislim da je Gates.
Toma je u pravu.Cak kad sam narucivao remenje u Almexu stigao mi je remen sa onom nalepnicom bar kodom i pise continental France itd..Takodje kod mene na kombajnu su prve gume Continental.Pa jel nema claas prvu ugradnju claas original? Barem starl modeli ko moj?!
ako su ti putevi uski heder je sirok,hidromata nema!ulaz 105!I niko ne htede da mi kaze nesto o Dominator-u 68s
Ima nasao sam jedan u Nemackoj, 90god 1950 sati, kabina bez klime, secka, kolica za heder i produzeni sto za repicu. Kaze da je tip top, jedino me buni sto je heder 3.60m a 105ks, ne znam kako ce se ponasati.
Inace, fala na odg
Jedino sto bi sa 3m brze isao. Kod merkatora je bese ulaz 125cm?Ima taj kombajn i sa opcijom od 3m, al misilim da je to malo ja imam 3m na merkatoru i vise bi volio da je 3,60, a uski putevi pa imaju kolica vuci ga za sobom...
Deluje dobar. 21000banku mi trazi. Samo mu je ta mala mana sto nema klimu To je ovajza taj kombajn je 3.60 i vise nego idealno,ako je dobar kupuj