milovan vrsac
Član
Da 202 ima i perkins180 ks kao lexion 405
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bez ljutnje, ali kako može kombajn star 27 godina imati 1950 sati? To mu dođe oko 70 sati godišnje, po meni jako malo za tu vrstu mašine. Ako je istina, onda je verovatno tip-top kako si napisao, nemoj ga propustiti.Ima nasao sam jedan u Nemackoj, 90god 1950 sati, kabina bez klime, secka, kolica za heder i produzeni sto za repicu. Kaze da je tip top, jedino me buni sto je heder 3.60m a 105ks, ne znam kako ce se ponasati.
Inace, fala na odg
Objasni zasto ne moze imati toliko sati? Ja sam u Sub kupio kombajn 90 godiste, 2080 rs, radio godisnje 25ha, to je 80 sati godisnje. Prosli kombajn je radio 80.5 rs godisnje.Bez ljutnje, ali kako može kombajn star 27 godina imati 1950 sati? To mu dođe oko 70 sati godišnje, po meni jako malo za tu vrstu mašine. Ako je istina, onda je verovatno tip-top kako si napisao, nemoj ga propustiti.
Marinkovicu, idi u Baji u Madjarskoj imas nepunih 300km od nas ali vredi.