Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zvao sam Anavi. Imaju u ponudi Sanok-Stomil kajiseve za kombajne. Jel koristio neko i kakva su iskustva.
druze dali ti imas otpad clas kombajna
Otpad ili groblje...hehehe neko to zove i groblje,da....
Za ono sto tebi treba moze da prodje,inace sam uzeo od sanoka dugacki remen od secke,moram jednom okaciti sliku da vidite kako izgleda posle jedne sezone
mi smo od tebe kupili onaj perkins motor od konzula za kola kombajn to je bilo prosle godine u vrsaju suncokreta
Eto, nekada nije najskuplje najbolje, kod borova je problem sto nisu imali nikakvih vlakana konaca u remenu cista guma, i to se istegne i popuca, dok optibelt,gates i ostali su ipak po tom pitanju bolji, gatesa mislim da je vrh sad samo njega i uzimam, posto i kod nas u firmi prva ugradnja na kombajnima je Gates ..
Joj bre covece skoro sam bio u Velikom Gradistu,a izgubio sam tvoj broj hteo sam da svratim da vidim sta se radi..pusti mi u poruci broj molim tee.Pozdrav
- - - - - - - - - -
motor radi odlicno pritisak ulja maksimalno odlican sve pohvale od mene svaka cast kako je receno tako i jeste
Zektor koji ti remen treba?Može i na p.p ili face da ne pravimo off topic.