Zmaj 151
Član
djukic novi sad povoljan kvalitetan bar za mene...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Trebam da kupim 3 kajisa za kombajn. Da li moze preporuka koju marku da uzmem i od koga. Do sad sam sve kupovao u Almexu,ali znate i same da su ti kajsevi papreni.
Samo sto mi imamo jednu granicu i malo carine.Narucis iz vana, ja kupujem sve u poljskoj Gates remenje, cijena uredna, dosta zamjenskih djelova za klasa imaju, posalju ti Ups-om postarina meni do hr je 25€, nikad nikakvih problema, sve tamo za claasa kupujem, i prezadovoljan sam, bio sam narucio kolegi blok motora za ursusa c360, stigo za 4 dana, kod nas isti blok oko 1100 eura, on ga platio s postarinom oko 550, ovom drugom sam narucio kučište mjenjaca za 1234 ursusa kod nas 10 000kn, tamo 4600 sa postarinom do kucnih vrata ...
Narucis iz vana, ja kupujem sve u poljskoj Gates remenje, cijena uredna, dosta zamjenskih djelova za klasa imaju, posalju ti Ups-om postarina meni do hr je 25€, nikad nikakvih problema, sve tamo za claasa kupujem, i prezadovoljan sam, bio sam narucio kolegi blok motora za ursusa c360, stigo za 4 dana, kod nas isti blok oko 1100 eura, on ga platio s postarinom oko 550, ovom drugom sam narucio kučište mjenjaca za 1234 ursusa kod nas 10 000kn, tamo 4600 sa postarinom do kucnih vrata ...
Samo sto mi imamo jednu granicu i malo carine.
Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
Da. www.gaska.com.pl registriras se u gornjem desnom cosku ima trazilica i ukucas kataloski broj i on ti izbaci, vec 2 godine ja od njih uzimam sve, i uvijek sve imaju, poljska je puna male privrede kada sam sreo njih kroz razgovor, 99% firmi u hr sto prodaju djelove za kombajne od njih uzimaju ferenčak,jakopić svi svi, prave sve moguce djelove u biti oni su firma i imaju svoju marku zamjnskih djelova a zove se Jag ..
Drze oni i orginal djelove samo razlika je nebo i zemlja..
Primjer ova ruka kose za merkatora original u hr je oko 230 eura koliko je i kod njih original, zamjenska je oko 35 eura, eno je na kombajnu vec 2 godine nikakvih problema
Ovo 230 e? Ja to dajem za 30 e u kompletu sa kuglom hehe,zar je moguce da kosta 230 e?
- - - - - - - - - -
Ovo 230e ? Ja to u kopletu sa kuglom dajem za 30e,do duse jeste polovno ali mnogooo 230 e.. :/
Nekad je skuplje mnogo jeftinije,iz iskustva,pogotovo s remenjem.koji kajsevi ti trebaju??
druze a koliko pln je jedan euroDa. www.gaska.com.pl registriras se u gornjem desnom cosku ima trazilica i ukucas kataloski broj i on ti izbaci, vec 2 godine ja od njih uzimam sve, i uvijek sve imaju, poljska je puna male privrede kada sam sreo njih kroz razgovor, 99% firmi u hr sto prodaju djelove za kombajne od njih uzimaju ferenčak,jakopić svi svi, prave sve moguce djelove u biti oni su firma i imaju svoju marku zamjnskih djelova a zove se Jag ..
Drze oni i orginal djelove samo razlika je nebo i zemlja..
Primjer ova ruka kose za merkatora original u hr je oko 230 eura koliko je i kod njih original, zamjenska je oko 35 eura, eno je na kombajnu vec 2 godine nikakvih problema