Zar te nisu ucili da se kombajn pere samo kompresorom.Nikad u detalje ne mozes ga oprati a,ona prasina gde ostane izmedju spojeva ima da vuce vlagu dok kompresorom sve se to lepo izduva.
Da bas ce kompresor da izduva gde je nikla psenica!!!!!! I na kombajnu sam imao 20kg blata...
Pa mene je kisa oterala sa njive ove godine ni sam neznam koliko puta,psenica je nikla na kombajnima,i sta da radim sa tim??? Da ga ne operem i do sledece godine sta ce biti??
Ja radim ovako,prvo DETALJNO voda povadim sita sve iz njega i VODA,posle kompresor izduvam oko lezajeva ostavim ga na suncu ceo dan i posle toga podmazivanje i on je sledece godine kao NOV!!!!
Necu menjati postupak jer me niko nije do sad uverio u suprotno,uporedicu kombajne sa kim hoces..
- - - - - - - - - -
@Cveja Po Razumijem to sve, ali kako kada kombajn pokisne do kuce kad ides i ta prašina se polepi pogorovo kučišta ležajeva koji mazalicu imaju kad podmazujem zaljepi se prašine na to kučište,ja moga jos nisam stigo oprat planiram sutra to obavit pošto uzmem Kerhera trofaznog sa toplom vodom nista mu na put ne staje
MA nema sanse to kompresor da ocisti... Ona prasina se polepila SVUDA nema sanse da spadne to bez vode... Uredu ako kombajn ne pokisne ali kome kombajn nije pokiso ove godine,moj pokiso 100 puta..