Istina je da je netko izbacio lamelu na biteru, ja nisam, ali lamelu na kipi nikada nisam vidio niti znam da postoji i tako mi je proklizo štift jednom, i šta se desilo 3 sata sam izbacivo soju iz bunkera, pa sam moro komplet cijev skidat, prošle sezone jesam iso po nitne u grad ali one koje drze zanitovanu petu za kosu standardne od nozeva sam imo, ali ove nisam posto su duze za 3mm, mom kombajnu nista ne fali, a te sve prici o brzini i svemu dođi kod mene pa primjeni, u pravom rodu, e tu bude problem treba ici sporije i ovrsi se danas 8kj, ima jedan u selu merkatora to mi je stric kupio ga je ispravnog i u stanju kakav moj nikada nece biti, cim ga je uzeo vrsili su jecam drugom proklizala lamela u grlu, nije za mene sve matoro, nego pricam realno, nisam napiso na forumu kako je moj kombajn sjajan nemam ja šta lagat moj kombajn je izrauban to svi znaju jer u kakvom sam ga ja stanju dovezo nitko nije, zamrzio sam ga zato sto sam ukrko novaca i novaca u njega a tu nema neke isplativosti, nije ni đura spas, ali đuru nisam kune platio a razlika je nebo i zemlja, puno je mirniji i jednostavniji, i sto je najbitnije za đuru kod nas djelova ko na trafici, zovem servisera jucer iz claasa koliko kosta ležaj na onoj velikoj osovini on mi kaze 850 kuna malo vise od 100€, niti mogu s njim u usluge niti ista, kad svi hoce da sve danas bude gotovo, sa đurom sam zaboravio da vršim em brzi em udobniji laksi za upravljanje !
A prodat claasa ne mogu jer nitko kod nas nece vise takav kombajn, svi prelaze na nesta vece i bolje, i vecina ih uzima iskljucivo df kombajne zbog djelova !