Claas

Današnji teren je bio u Mačvi i rad na Lexionu 420 nešto oko struje:
img0042.jpg
img0043.jpg

Iskren da budem mislim da vam je falilo stucnih saradnika i problem bi bio resen brze, efikasnije i bolje. Zamislite samo da vam je poznati strucnjak za dugmice bio pri ruci, ihhh pa gde bi vam bio kraj...

Imam jedno pitanje.. Koliko treba da bude zazor na kaorpi kad se vrsi suncokret,upitanju je Claas Mercator.. Ima tablica ali je postavljena u Zmaj temi pa neznam dal da se vladam po njoj??? Bio bih zahvalan kad bi mi neko rekao tacne podatke.. Hvala unapred... :ppozdrav:

Danas stigla kapa za kombajn. Već godinu dana je pazarim i nikako da se dogovorim sa prijateljem koji je poseduje.Danas pao dogovor u dve reči. Kabina je od 98 -ice. Ako nekome treba voljan sam da je ustupim za odgovarajuću novčanu nadoknadu ali bi je prvenstveno menjao za kabinu Dominatora 85. Prosto mi je žao da je prepravljam (treba da se seče jedan deo).

Bio sam pre neki dan:sta: gledao neke gluposti nije mi ni palo na pamet da pitam jer sam ovu bio pogodio.Tek sada kada sam je doterao vidim da ima da se tumba pa mi palo na pamet da je menjam.Zvao sam I Dišu iz Kožuara u najboljem slučaju donese mi kabinu za mesec dana.

Nazad
Vrh