Claas

Ako je isto kao na 108,skoro sam menjao i ima mala manzetna(kao mali semering),dva lezaja 6000 i koliko se secam dve gumice male....to jeto i vise nije curelo

Hvala mnogo i dali nije mnogo od mene jos ako trazim br tel gde to mogu da narucim za clas consul i zanima me da li kais od variatora nosi oznaku 50x22x1805 LA

a gde moze da se nadje broj telefona vase zene...........mislim da bi taj broj pomogao mnogima koji teramo te zapadne krsove,nadam se da odgovor nece biti "pitajte moju zenu za broj"

Ko zna zna, a ko ne zna taj neka se potrudi da sazna.Ipak ima ovde i pametnijih ljudi pa ne bih da se namećem, jer nisam doktor za mehanizaciju, a i ne znam šta je ko hteo da kaže i zato mi je lepše ovako kao penzioneru da brojim penzionerske dane.Ovi pametniji će vam sve objasniti možda bolje nego ja i zato ih samo morate pitati.

Prvo od kada smo mi to na TI? Drugo ja nemam ništa protiv poljoprivrednika jer i sam imam nešto zemlje i nisam pametan pošto sam penzioner, a oni se više ne pitaju za mišljenje.Zato sam Vam rekao da će Vam to neko pametniji sa foruma objasniti.

Piloti mercatora otpala mi pločica na mercatoru dok sam vrsio, i sada nemam broj šasije jel zna netko di je tocno ukucan broj na šasiji kombajna, hvala ? :)

Sa desne strane grla hedera.... Pored mesta gde se kaci gore grlo hedera... Na onoj uspravnoj vingli... tu je kod mene... :ppozdrav:

plocica ti je bila na platformi vozaca sa donje strane, a br. sasije je ukucan na samoj sasiji uspravno iznad menjaca...
pitanje kolege, gde mogu da nabavim merac obrtaja bubnja tj sat. Crko mi je u poslednjoj njivi koju sam radio..

Poslednja izmena:
I meni je crkao sat za obrtaje bubnja pa sam samo zamenio sajlu i povezao je na sat za brzinu kretanja kombajna.... Ali sad mi ne pokazuje koliko brzo idem ali i nije mi toliko potrebno,vazniji su obrtaji... :osmeh:

- - - - - - - - - -

Tu je pločica bila to znam i ona mi je otpala jel tamo negdi ukucan i broj na šasiji ?

Kod mene je plocica isto ispod platforme vozaca... A broj sasije je ukucan gde sam napisao mogu i slikati da vidis...

image.aspx

Dogodilo se prije par dana u mojoj okolici. Ovo nebi nikome poželio.

Nazad
Vrh