sinisa1979
Član
Skrpiti ni ne znači trajno rešen problem.Pregledao sam dokumenta, pročitao izveštaje i mogu odgovorno da tvrdim da problem neće biti trajno rešen samo time što će se zameniti zaptivači.
Moj me insekt nikad ne vara..... (kao her Žika Pavlović)kada gazda bude rastavio pumpu, videće da su zaptivni prstenovi redom otkazali.
Ali i to je bolje nego nikakav pritisak.Kada ih budete zamenili, Vaša pumpa će raditi ali na nižem pritisku od potrebnog.
A da uzme još jedan kombajn za rezervu ako se ovaj prvi pokvari? Mislim,isplati se kad za dva dana može da digne 1500 pa i + evra..... A mogućnosti kvara na kombajnu u sred posla su velike jer ipak.... Kombajn je to..... Ima tamo svega i svačega.To će tako moći da radi neko vreme, jer glavni problem (potrošenost zupčanika i radne komore) nije otklonjen i ulje će ponovo početi da se greje i vremenom će zaptivači ponovo otkazati (i eto gazdi još malo neplaćenog odmora usred posla).
Naravno da hoće! Niko nije ni tvrdio da neće.... Samo joj treba pružiti još jednu šansu. Lepo napišem: Možda ali samo možda.... Al džaba, čita se samo ono što štima datom trenutku....Dakle pumpa će se morati promeniti kako god se okrene.
Ja znam da bih je ja rastavio i pokušao vratiti u život, kao što sam i na svom autu kad mi zaribo na auto putu. I evo reinkarnisana gura nekih godinu dana. Ili npr traktorsku (imt 588 )smo skrpili tako što smo joj nabudžili zupčanike iz pumpe ulja od Lade 2106. Pumpu hidraulike na Rakovici 60 (stari tip) sam skrpio tako što sam puknutu gumicu zamenio gumicom filtera ulja od Mercedesa(ako se dobro sećam marke). Puknutu gumicu pumpe hidro volana mtz 82.1 sam skrpio oridji gumicom za tu pumpu.
Znači krpljenje je ipak moguće(ponekad vrlo jednostavno ponekad komplikovano što zbog ograničenosti alata,što zbog nekih drugih faktora),remontovanje itekako,kao npr u Mikronu koji jes da su domaća radinost ali ljudi urade kako znaju i umeju, i naravno naj opcija je-nova pumpa.