nikola ilic
Član
Mislim da sam video secku od Claasa u Kozuaru kod Uba,kod ljudi koji su radili sa Acom,pa sad rade samostalno uvoz masina....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolege jel neko stavljao sečku koja je namenjena za 4 slamotresa na kombajn sa 5 slamotresa.
Neki moji poznanici me ubeđuju kako je to lako montirati samo se napravi od lima konus koji vodi na tu manju sečku.Navodno manja je za 6 cm sa jedne i 6 cm sa druge strane.
Ja sam merio na kombajnima sa 4 i 5 slamotresa i razlika u otvoru je oko 25 cm nikako mi ide gde su našli 12 cm razlike.
No pitanje je ima li svrhe upuštati se u tako nešto.
Zamolio bih sve članove ako neko zna gde mogu naći sečku za kombajn Dominator 85,132 cm (5 slamotresa).
I ako neko zna broj Ace iz Klenka molio bih da mi pošalje na pp.Hvala unapred
Nisi objasnio za sta je ta sirena koja ti se pali,ja sam imao slican problem sa davacem od vrsalice na 88. Pozz...Na mom Claasu Dominator 58 S se stalno ukljućila sirena,pa da nam ne bi smetala prilikom rad iskljućili smo joj dovod struje,zna li neko šta bi moglo biti u ptanju?