boleelek
Član
Možeš sam to da odradiš bez problema samo odkačiš grlo zajedno sa hederom i sve je tu,a ja više to ne radim kosim sa kukuruznom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovaj gospodin panonstib.Koga angazovati da uradi defektazu(pregled) kombajna domin. 88 sl servis almex ili naci nekog postenog domacina.Nezalim da plati hocu kvalitet
Moraces njega da pitas.Ali kolko sam upoznat samo pregled i ugradnja.Da li ima i rez. delove ili samo radi pregled i ugradnju
Imam jedno pitanje,na moj kombajn Claas Mercator koji nosi motor orginal Perkins sa 6 klipa ima onaj filter sa uloskom,znaci nije na navrtanje kao kod IMT 539 ili Rakovice nego se menja samo ulozak,pa me interesuje da li bi to moglo da se prepravi da bude obican filter ulja kao na Rakovici recimo.. Od cega bi pasovalo da se stavi ona krivina na kojoj se zavija filter za ulje ko na traktor??? Sta mislite jer je to bolje da bude filter na zavijanje ili ovaj ulozak??? Hvala unapred...
Molio bih Vas da ne pisete iste poruke po celom forumu!
mislim da niste razumeli clana cira92 on nije mislio na filter za vazduh nego na filter za ulje@cira ja sam imo uljni filter na mercatoru u izbacio to ne sviđa mi se, ako ti to treba imam ja ako budes nailazio eto, ja sam stavio suvi kao na zmaju 142 i to mi je puno bolje, nekom to ne odgovara meni je sasvim u redu
mislim da niste razumeli clana cira92 on nije mislio na filter za vazduh nego na filter za ulje