Claas

Ja ne bih znao da Vam odgovorim na ovo pitanje jer sam sedeo pozadi u automobilu pa nisam video u kom pravcu vozi gospodin koji je vozio.Pregledao sam kombajn i dobro se ugostio, ali sam mogao i u restoranu da jedem.

Ja ne bih znao da Vam odgovorim na ovo pitanje jer sam sedeo pozadi u automobilu pa nisam video u kom pravcu vozi gospodin koji je vozio.Pregledao sam kombajn i dobro se ugostio, ali sam mogao i u restoranu da jedem.

jos ce ispasti da su vam ti gospodini nabili i crnu vrecu na glavu da nevidite gde vas vozu na meze.......

Bata frajz uvek je imao naduvane cene :) a sto se tice kombajna lep je samo da je malo manja cena ja sam od njega kupio Case 1660 za 28 a on je platio aci iz klenka 24000 :)

Imam ja takav samo godiste malo starije za 20 000e u CH. Sa svim troskovima moze da se ustedi 10 soma najmanje.

Sta mislite o ovom kombajnu, covek trazi 42000 evra, zitna varijanta... http://www.polovniautomobili.com/oglas3203965/claas_88_sl/

ja sam kupio od tog coveka isto 88sl samo malo stariji isto u extra stanju ima 2500sati,covek ima dobre masine ali i cene.

- - - - - - - - - -

10d9uzt.jpg
[/IMG]

- - - - - - - - - -

evo ga moj slika iz njegovog dvorista :)

Bata frajz uvek je imao naduvane cene :) a sto se tice kombajna lep je samo da je malo manja cena ja sam od njega kupio Case 1660 za 28 a on je platio aci iz klenka 24000 :)

Preduvane cene. On je tebi neki ujak, teca ili tako nesto? Prica mi zet iz Kovilja koji je dobar sa njim, da on u zadnje vreme ima istovar nedeljno.

Sutra cemo ici da pogledamo kombajn, jeste cena "malo" jaca, ali videcemo, nije fiksna, ko zna mozda i padne neki dogovor.... :ppozdrav:

U nasu opstinu je gad boziji stiglo u zadnjih godinu dana claas kombajna,kao da ih za dzabe dele.
Pitam se jel ostale marke ne umeju da kose zito?
Kao svojevremeno,kada su se 80-tih stidljivo uvozile prese,polovne,pa nijedna druga nije bila sem welgera.

Verovatno kvalitet nije odgovarao ceni.

- - - - - - - - - -

Evo kako to rade nemci.

sor7tx.jpg
pw8.jpg

Kombajn ima oko 1000r.h. i uvezen je iz D u CH.

Nazad
Vrh