Claas

kada sajla glavi u panciru onda i ne vrati druk lager do kraja nego je naslonjen na pipke tj vrsi blagi pritisak onda se druk lager vrti stalno a i frikciona spojnica (korpa lamela ) ima slabiji pritisak pa moze doci do proklizavanja (slajfovanja) lamele a samim tim i paljenja sto dovodi do propadanja odredjenih delova koje sam gore naveo

pozdrav
kupio sam dominatora 108 pa mi sada trba neki majstor za njega.Da li neko zna?

Nešto nisam primetio da ste se predstavili u temi namenjenoj za to ili u svom profilu nego ste odmah dali reklamu!

Nisam ovde da bi dao nikakvu reklamu,nego da bi pomogao nekome ako ima problem, a fala bogu imam dosta posla i nemogu postici a dobar glas se daleko cuje...
:osmeh:

Današnji posao:
img0003.jpg

Bilo je i Nedeljnih zagledača:
img0027.jpg

img0028.jpg

img0029.jpg

Nakon pregleda kombajn je otišao kod novog gazde, a ovi zagledači pogadjaju drugi kombajn.Kakav je ishod bio to vam ne mogu reći jer je pogadjanje tek počelo i možda je nakon nekoliko šakanja već i završen.
img0070.jpg

Ispitivanje hidraulike niskog pritiska:
img0020.jpg

Ispitivanje vibracija i envelope ubrzanja ležaja da bi se proverilo stanje ležaja i saosnost osovina:
img0023.jpg

img0025.jpg

Tu su se vodili ozbiljni pregovori i za to nisu dovoljni samo Banaćani nego moraju da budu prisutni Čuružani.Da su samo Banaćani propali bi pregovori, a i što je već napisano veliki su to usponi za još dva Banaćama.

Nazad
Vrh