ratarhr
Član
Tvrdoču kvačila jesam, nema sajele na kvacilu do mjenjaca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nestade nam Cira mozda je vec kod kombajna
BOBAN SAJLE http://www.bobansajle.co.rs/pdf/sve_o_firmi.pdf radi i po uzorkuNisam otisao kod kombajna nisam toliko blesav.. (valjda)
Danas skinuo sajlu (kod mene je mehanizam preko sajle nije preko poluga) i sajle je toliko bila zapekla i sva se iskrzala da joj ema spasa.. Rukom nisam mogao da mrdnem sajlu cudi me kako je vracalo kvacilo kad je tako zapinjala sajla.. Sad mi preostaje kupovina nove sajle pa valjda cu primetiti neke promene.. samo gde pronaci sajlu????
Hvala ti Glatki znam za Bobana moracu u ponedeljak da ga zovem samo neznam dal da idem kod njega sa starom sajlom pa da mi po njoj napravi ili da potrazim orginal sajlu u Almexu????
Ćiro zaboga.Nije Glatki nego Galki.
Ma nema tu majstora,to tako ide od kad je dosao kod mene i ne vidim nikakve promene ni nabolje ni na gore...
Nisam otisao kod kombajna nisam toliko blesav.. (valjda)
Danas skinuo sajlu (kod mene je mehanizam preko sajle nije preko poluga) i sajle je toliko bila zapekla i sva se iskrzala da joj ema spasa.. Rukom nisam mogao da mrdnem sajlu cudi me kako je vracalo kvacilo kad je tako zapinjala sajla.. Sad mi preostaje kupovina nove sajle pa valjda cu primetiti neke promene.. samo gde pronaci sajlu????
ma salim se ja malo,ne zameri
Ihhhhh da zamerim to ni slucajno.. Hvala vam svima sto ste mi nagoestili da pogledam sajlu videcu dal ce biti bolje ili nece.. Ali sve jedno moram da menjam sajlu...
bice bolje sigurno pa makar za druk lager , korpu kvacila i lamelu