Claas

neznam kako je to na classu ja na eppli nemam nikakvu sajlu sve je mehanika,ali ako se tim prestelovavanjem ne pomera polozaj papuce onda se pomera nesto na drugoj starni tamo gde ta sipka deluje na korpu...

claas.jpg

Postoje dva sistema!

nestade nam Cira :osmeh: mozda je vec kod kombajna

Nisam otisao kod kombajna nisam toliko blesav.. (valjda) :haha:

Danas skinuo sajlu (kod mene je mehanizam preko sajle nije preko poluga) i sajle je toliko bila zapekla i sva se iskrzala da joj ema spasa.. Rukom nisam mogao da mrdnem sajlu cudi me kako je vracalo kvacilo kad je tako zapinjala sajla.. Sad mi preostaje kupovina nove sajle pa valjda cu primetiti neke promene.. samo gde pronaci sajlu???? :sta:

Danas skinuo sajlu (kod mene je mehanizam preko sajle nije preko poluga) i sajle je toliko bila zapekla i sva se iskrzala da joj ema spasa.. Rukom nisam mogao da mrdnem sajlu cudi me kako je vracalo kvacilo kad je tako zapinjala sajla.. Sad mi preostaje kupovina nove sajle pa valjda cu primetiti neke promene.. samo gde pronaci sajlu???? :sta:
BOBAN SAJLE http://www.bobansajle.co.rs/pdf/sve_o_firmi.pdf radi i po uzorku

Hvala ti Glatki znam za Bobana moracu u ponedeljak da ga zovem samo neznam dal da idem kod njega sa starom sajlom pa da mi po njoj napravi ili da potrazim orginal sajlu u Almexu????

Hvala moracu i ja tako da uradim... Ja mislim da ce posle laksi da bude na kvacilu??? A od stelovanja tvrdoce kvacila moze da se steluje samo ona opruka kojom snagom da vraca kvacilo nazad i nista vise.. 99% je problem bio u sajli...

Na predhodnim stranicama sam pitao zasto mi se prilikom motanja volana trese ona rucica sto sve regulise na kombajnu,dize heder,vitlo i varijator voznje.. Kad motam volan ona se trese.. U cemu je tu problem,tako kombajn ide godinama ali zasto se to desava??

- - - - - - - - - -

Ćiro zaboga.Nije Glatki nego Galki. :haha:

E al sam procitao.... :haha::haha::haha::haha: Nadam se da nece da se ljuti kolaga nije namerno.. :ppozdrav:

Na predhodnim stranicama sam pitao zasto mi se prilikom motanja volana trese ona rucica sto sve regulise na kombajnu,dize heder,vitlo i varijator voznje.. Kad motam volan ona se trese.. U cemu je tu problem,tako kombajn ide godinama ali zasto se to desava??

moraces da angazujes majstora za hidrauliku

Ma nema tu majstora,to tako ide od kad je dosao kod mene i ne vidim nikakve promene ni nabolje ni na gore... :haha:

ma salim se ja malo,ne zameri :ppozdrav:

Nazad
Vrh