Claas

banecurug Sve je tu na licu mesta stiglo iz prve ruke , sad nemogu svi kombajni da budu isti i u istom stanju, neki ovaki , neki onaki , ali svaka roba nadje sebi kupca.

Ovaj Claas 66 je kupljen preko interneta iz Srbije , ali zbog svake sigurnosti pre kaparisanje , na licu mesta je poslat ekspert iz Svajcarske da vidi pravo stanje masine na licu mesta. Meni je lepo doslo ovo putovanje od 1600km, bilo mi je sve besplatno , a usput i ja sam kupio jednu vucnu tanjiracu.

@banecurug
Juce je prodat jedan 6 redi sklopivi Olimac,noz na noz u valjcima,bez roto secke,ostao je jedan 8 redi,isti sistem

Ja sam josuvek pod utiscima sta sam juce video u F. A iza ovog traktora ima Leksiona 440 koji je u malo boljem stanju nego ova 66ca.

34nfgpt.jpg
24o4vgp.jpg

Covek je na poverenje uzo 4 novcanice po 500e kapare , nikada nije video novcanicu od 500e.

- - - - - - - - - -

Evo ima izbetonirano nekoliko kvadrata ispred kuce. Nego nisam bas najbolje naslikao. Ovaj deo zgrade ispred kombajna je kuca u kojoj zivi. Doduse u kuci je sve bilo cisto i uredno , a kredenac (dolap) iz 16 ili 17 vek.

2d7epnl.jpg

Nody i ja sam mislio da se ovaj mog kolega sali samnom kad mi pricao usput da je nekom prilikom dobio od seljaka ribarske cizme da bi prosli do kombajna da ga vide. Ja juce dobio od ovih normalne cizme , da bi iso da vidim heder , a kolega nije ni hteo da gleda heder.

- - - - - - - - - -

Nije to kera verana za kombajn , taj lanac sto se vidi to ,je ograda pored puta.

Bice jos slika kad budem iso na utovar. Kupio sam i ja jednu tanjiracu i moram ici da je rasturim , da bi prevoznici mogli da je natovare. Ovaj narandzasti ram sto se vidi to je ta moja tanjiraca.

20p1qaa.jpg

Nazad
Vrh