Claas

Auuu gospodine YTO Muratović,
Pa ovo ne mogu ni malo veći kombajni i to u ravnici.Ako Vi to uspevate u brdovitom terenu svaka čast.

@Yto Muratović 25 ha sa 3m kosom i 80ks motorom pa kojom vi vozite 3 brzinom ili nekako mi to nije moguće za takav mali kombajn, ja mercatorom ako danas kosim od 11 sati do 7 navecer pšenicu mogu pokosit maksimalno 10-11kj pšenice, možda taj dominator 58s ima veču propusnu moć ja moram imat 11kj u komadu da mogu toliko pokosit 25 ha danas Đuro Đaković 1620h kosi ako je uu komadu neznam ja mislim da ste se zabunili de vi ponovno pitajte brata ..!

pozdrav svima pre neki dan sam terao malo claasa 96 u malo je losijem stanju ali ja nemogu da verujem kako ide :)

Izgleda da je taj dominator u klasi sa Tucanom serije 300 sve je danas moguce pa da i Dominator 58s ovrsi i 25 ha ,niko nije pitao coveka koji je prinos mozda 1t po ha pa da je navrsio jedno 25 t onda bi mu progledao kroz prste inace:

Evo koja slika Mercatora star je kombajn ali neda se ..

I jedna iz kabine to smo ipak sada malo sredili, kako je bilo sada je sasvim oke ..

samo snimak nije potpun,kad je leksion obisao NH-a tada je trebao mercator od clana ratarhr-a da obidje obojicu,al posto s46 malo dimi snimak se tu zavrsio,steta..............................

Moj mercator je baga ide 18 kmh jednostavno nevolim da me vide na cesti do pšenice kupujem nov remen varijatora mrzim ide kao puz, ali u radu nema u selu kojeg zmaja ne obilazi ali dimi kao lokomotiva ...
Da napomenem danas doneo pumpu od rakovice kuci bošista me odero samo tako, i pito sam ga za pumpu od S-46 kaze nema sanse da je on nešta zeznio reko je da skinem i donesemtakođer ponovno i dizne i pumpu... tako da vidit ćemo šta će biti na kraju dali je nešta drugo ili !?

pogledajte ovo nije li to malo zeleno za vršidbu :sta: ili se to meni čini

Poslednja izmena od urednika:
Ja sam zagrejan za dominatora 48 ili 58
Kod mene planinsko podrucje veci nebi mogao da udje u njivu,ako neko prodaje takav kombaj neka se javi.

Ja sutra nosim kaparu za Claas Dominator 76 82go god i 1600r.h. Nema kabinu i nema tarup, a stanje inzvanredno. Na zalost nemam fotografije da postavljam , jer se kombaj nalazi u hangar i nemogu da mu pridjem da ga fotografisem.

Nazad
Vrh