ratarhr
Član
@Gospodine Panonstib dal je to kombajn koji ima manju propusnu moč nego mercator ili ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ponudili mu manje nego sto je on dao
Sala ili zbilja?Pa malo su mu i ponudili.
Stvarno bi bilo lepo imati strani kombajn sa dobrim učinkom ali ...Pa i ja sam došao do nekog zaključka da bi mi taj model bio mali.Za neki veći treba i dosta više para,a to je trenutno nemoguća misija.Bez četvororednog adaptera za kukuruz sa tarupom neću ni da razmišljam.Znači da sam ipak bio u pravu da je to preslab motor za tako nešto.Izbor će se izgleda svesti na zmaja.
Pride sto svi ti sa tim stranim kombajnima,nikako ne mogu da ih pogotovo sad u kukuruzima,usteluju da imaju lom u jus(srb)kvalitetu.Stvarno bi bilo lepo imati strani kombajn sa dobrim učinkom ali ...
Problem je jer nemaju kukuruzne korpe ko svet ili vade svaku drugu zicu iz zitne ili je korpa rucno pravljena... i ima loma.Kod mene nije bilo loma kad kipujem u prikolicu samo pleva od sapurike leti ali me skoro 1000 evrica polovna originalna korpa sa blindama izasla.Prosle godine sam se raspitao za novu oko 2500 evra kostaPride sto svi ti sa tim stranim kombajnima,nikako ne mogu da ih pogotovo sad u kukuruzima,usteluju da imaju lom u jus(srb)kvalitetu.
Drugarov zmaj 142,ne daj boze kako izgleda,al' on nema loma vise od 1,5%.
A taj lik sa pocetka moje price nije uspeo da ga spusti ispod 5%.