Claas

Ja sutra nosim kaparu za Claas Dominator 76 82go god i 1600r.h. Nema kabinu i nema tarup, a stanje inzvanredno. Na zalost nemam fotografije da postavljam , jer se kombaj nalazi u hangar i nemogu da mu pridjem da ga fotografisem.
I mene zanima.

---------- Poruka napisana u 03:41 ---------- Prethodna poruka je at 03:40 ----------

Cena kolika je?
i mene zanima.

---------- Poruka napisana u 04:10 ---------- Prethodna poruka je at 03:41 ----------

U cemu je razlika izmedju Merkatora i Dominatora isto godiste i iste duzine kedera osim spoljsnosti kombaja??

34iha8l.jpg
mscaq.jpg
k1qq7d.jpg

Cena na licu mesta 12500e ili 15 000f

Pozvao sam nekog iz Batocine , koji radi specijalni transport. I on mi reko 3700e prevoz kosta. Danas mi se jedan drugi nudio za 3500e. Ne znam videcu skim cu da uradim transport.

---------- Poruka napisana u 22:37 ---------- Prethodna poruka je at 22:35 ----------

Na ovomm je Mercedes

mcr7zt.jpg

Ne ma kabinu , tarup i heder za kukuruz. Ali slozicete se samnom da nikada nemoze da se kupi , a sve da ima.

Ma ni traktor nisi registrovao,a ne kombajn ko da to neko gleda kod vas.
Nego ti lepo uzmi neki s kabince u boji da se selo jedi kad kupis,a ne da te novce das na carinu.

Ti si u pravu , ali ovde u CH ga nema takav kakav ga ja zelim. Ovaj ima sve spremno za kabinu , samo da se nabaci.
Ja sam dao kapari 1000chf za ovaj kombajn. sad se mislim da ovaj seljak ne prikupi jos od petorice kaparu po 1000 i posle boli ga uvo. Pozvacu ga sutra da idem za neki dan da ga upalim. I da ga preciznije izmerim.

Može da se montira sečka samo se moraju obezbediti delovi (sečka, dve vodeće remenice, jedna medjuremenica i dva španera i naravno lim kojim se odredjuje gde slama ide, napolje ili na sečku)

Video sam u jednom oglasu da u F neko prodaje kombajn isti Claas i uz njega ide tarup i sve sto je potrebno , ali tarup je skinut dole. Pa bi ga ja pozvao da ga pitam da kupim taj tarup , ako oce da mi proda samo njega.

Ovo što je postavio gospodin @igordulic je komplet koji treba za montažu, a vi se raspitajte možda i proda.

U cemu je razlika izmedju Merkatora i Dominatora isto godiste i iste duzine kedera osim spoljsnosti kombaja??Koji ima bolji ucinak,Recimo Mercator 60 ili Dominator 48?

Evo najnoviji Claas kombajn

Avero 160

Motor CAT C6.6 , 116 kW/158 KS, Bunker za zrno 4200 litara, Rezervoar za gorivo 320-400 l, sirina bubnja 1060mm, precnik bubnja 450mm, zitni heder moze da nosi od 3.7 do 6.0 m. Samo sto ovaj nema APS kao njegov brat Avero 240

Gledam neke Lexione serije 400 i nailazim na podatk o radnim časovima u većini slučajeva su od 1.800-2.800rs.Pitam se da li je to mnogo sati i našta bi trebalo obratiti pažnju kod tih kombajna sa toliko radnih časova?

Zrenjaninac to ti je macka u dzaku. Nikad ne mozes ti njega da 100% isprobas i uvek ima da nesto zaboravis da ne pogledas. Ja sam sada kupio ovaj , a nisam ga ni upalio.

Nazad
Vrh