Claas

zna li tko dali postoji i gdje naći kuruzni heder za columbusa:haha:

e da i onaj zaštitni rep umjesto preše

Poslednja izmena od urednika:
mozda je i mnogo vise od 1000
Kada su mi pravili predracun u jednoj prodajnoj kuci naveli su kasko za nov kombajn 860 evra.I meni je to izgledalo malo.Koliko ce stajati ovakva nezgoda bez osiguranja?Ako se od toplote sasija kombajna deformisala a najverovatnije jeste to je skoro nemoguce dovesti ponovo u radno stanje.

Class najcesce gori,ne znam zasto?I u bivsoj firmi je pre 3 godine izgoreo jedan nov a godinu dana posle jedan polovan i to bas kao i ovaj,crnili se...Dok CASE ni jedan,nikad nije imao ni kvar na njivi a ne da izgori komplet...

Nešto očigledno nije u redu.Ovde u okolini se takođe zapalio Lexion čoveku ali sreća pa je bilo u toku dana pa su videli inače ode i kuća i sve uz nju.Problem je kako rekoše kod njih bila sklopka.

da njie kao jedan sto je sam zapalio traktor jer je bio osiguran i kad su dosli iz osiguranja i ovi iz claasa iznemacke ispostavilo se da je sam zapalio :haha:

Kada su mi pravili predracun u jednoj prodajnoj kuci naveli su kasko za nov kombajn 860 evra.I meni je to izgledalo malo.Koliko ce stajati ovakva nezgoda bez osiguranja?Ako se od toplote sasija kombajna deformisala a najverovatnije jeste to je skoro nemoguce dovesti ponovo u radno stanje.

Ko ima para da priusti sebi takav kombajn taj ima i za osiguranje i 5 puta vise da da.

tako nesto necu da napomenem odakle je taj lik ajedan kod mene u selu je isto uradio trebala je carina da mu oduzme traktor i on ga zapalio benzinom izvinjavam se zbog:off_topic:

Video sam da ima u F Clas dominator 66 1979god Ima oba 2 hedera i kosta na netu 7400e , a ja sam pozvao i on mi kaze da kosta 8000e. Ako vam nije tesko potrazite ga na Agriaffaires.fr i recite mi base misljenje o njemu. On je na drugoj stranici , ako odma rangirate da slike idu po velicini hedera od najmanjeg ka najvecem hederu.

Je ste to je taj.Ja bi da kupim nesto tako , na ovog je cena primamljiva , jer ipak da se plate 20 000e za bolji i posle mozda nece biti musterije za vrsu kukuruza . I sta sam posle uradio. U mom kraju ipak se kukuruz ne vrse.

posto sam stavio adapciju za suncokret na claas mercator 75,dali treba da podignem puz na kederu?

Jel možeš uslikat svog mercatora 75 da vidim kakav je i kabinu ako može dal ima kakve razlike, jel imaš kukuruznu adaptaciju ?

moj nema kabinu i nemam kukuruznu adapciju posto se kod nas jos uvek kukuruz bere a ne vrse

Dečki zanima me da li na Claas Lexion 430, mogu staviti kukuruzni adapter od 5 redi? Da li mi netko tko se razumije može priopćiti ovu informaciju? Hvala

Nazad
Vrh