Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kada su mi pravili predracun u jednoj prodajnoj kuci naveli su kasko za nov kombajn 860 evra.I meni je to izgledalo malo.Koliko ce stajati ovakva nezgoda bez osiguranja?Ako se od toplote sasija kombajna deformisala a najverovatnije jeste to je skoro nemoguce dovesti ponovo u radno stanje.mozda je i mnogo vise od 1000
Kada su mi pravili predracun u jednoj prodajnoj kuci naveli su kasko za nov kombajn 860 evra.I meni je to izgledalo malo.Koliko ce stajati ovakva nezgoda bez osiguranja?Ako se od toplote sasija kombajna deformisala a najverovatnije jeste to je skoro nemoguce dovesti ponovo u radno stanje.
da njie kao jedan sto je sam zapalio traktor jer je bio osiguran i kad su dosli iz osiguranja i ovi iz claasa iznemacke ispostavilo se da je sam zapalio
potrebna mi je pomoc oko skupljaca kamena za claas consul, da li se postavlja u neki drugi polozaj za adapter za kukuruz ili je polozaj isti kao i sa adapterom za zito ?