Claas

Danas opet teren.Išli se u jedno lepo mesto u Banatu na pregled jednog Claas Dominator 66.
slika009.jpg

slika010.jpg

slika012.jpg
:ppozdrav:

Pregledani svi ležajevi, osovine, slamotresi broj obrtaja slamotresa, izgled spirala, stanje elevatora povratne i ovršene mase,stanje sečke,podešenost spirale hedera i pick up prstiju zategntost privodnih lanaca grla, pritisci u pumpi volana i pritisci u pumpi radne hidraulike.Sada će biti napisan izveštaj i po tom izveštaju se uradi remont kombajna po želji vlasnika jer mu se kaže ovo ovoliko košta i on odlučuje o finansijama, a ja treba da se složim ili ne!

Evo koja slika moje mašine ćeka majstora da svu instalaciju staru poćupa i novu napravi ne vrijedi ovako da se u radu uagse svjetla, i također nađen je hladnjak od Zmaja 142 !
Javio mi se jedan kupac za 7200€ ali nisam dao, nudio je koliko tražim ali nisam htio prodat žao mi ga !
30cuf6b.jpg

Sve informacije imate u ovoj temi.Dečko je ceo tok sređivanja kombajna ovde prikazao i opisao pa malo prelistajte temu.

Evo jedna slika moje pile, danas je ubačen novi altenator tako da će se sada još koje svetlo okaćit da sija malo bolje ova su jadna .. :))
attachment.php

Nazad
Vrh